• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2018

21:04

DŽIKIĆ LJUT POSLE BRUKANJA BUDUĆNOSTI: Videćemo šta ćemo dalje

Košarka

DŽIKIĆ LJUT POSLE BRUKANJA BUDUĆNOSTI: Videćemo šta ćemo dalje

Podeli vest

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić posle poraza od Krke 69:64, u poslednjoj utakmici 12. kola ABA lige, bio je izuzetno ljut


- Čestitam Krki na zasluženoj pobedi, svaka čast. Mi nismo igrali dobro. Počeli smo previše opušteno, iako bukvalno tri dana pričamo o opasnosti ove utakmice, koju praktično svi očekuju da dobijemo, što je i normalno, jer drugi na tabeli i prvak ABA lige igra protiv poslednjeg na tabeli. Ali, kao što ste videli, to uopšte nije bilo dovoljno. Videćemo šta ćemo da radimo dalje - izjavio je Aleksandar Džikić na konferenciji za novinare.

U plavom dresu u ponedeljak su debitovali Goga Bitadze i Džejms Bel, a plejmejker Noris Kol, koji je sa Majami Hitom bio NBA šampion, to će učiniti u petak u Minhenu.

- O tome uopšte ne razmišljam, razmišljam o tome šta će biti naš sledeći korak - kratak i jasan je bio Džikić.

OČAJNA BUDUĆNOST PUKLA PROTIV KRKE, u prvoj četvrtini ubacila samo pet poena


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Desha

pre 5 godina

...i kako su oni upste 2. na tabeli,a raspadaju se,sto je i za ocekivati....?

mico

pre 5 godina

Da,da Miloje Buducnost najkvalitetnija u aba ligi...kao kosarkas si bio super a kao covek-0

moma52

pre 5 godina

Džikić je još jednom potvrdio da je limitiran stručnjak.On jednostavno ne ume i ne snalazi se kada je pod pritiskom.Kada nešto ne mora i bez obaveze on još nekako funkcioniše,a kada ima sve(skup roster koji sam bira) i to podrazumeva,odgovornost za postizanje zacrtanih ciljeva,on se pogubi.Olimpija,Krka,MZT su njegov nivo.Svi hvale Milojevića,a voleo bih da ga vidim u Partizanu(od koga beži ,ko đavo od krsta) ili Zvezdi,tu se stiče diploma trenera,a ovako u mladoj komercijalnoj ekipi,koja igra jednu utakmicu nedeljno,dobro pripremi sledeću utakmicu,a nijednu ne mora da dobije,bitno je da igrači napreduju.Radi u komfornom okruženju,ali Zvezda,Partizan?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17