• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2018

22:54

NIKOLA JE DOŠAO DO TAČKE PUCANJA! Trener Denvera objasnio zašto je Jokić nervozan i frustriran!

Košarka

NIKOLA JE DOŠAO DO TAČKE PUCANJA! Trener Denvera objasnio zašto je Jokić nervozan i frustriran!

Podeli vest

Nikola Jokić, centar Denvera, izvinio se treneru Majku Malounu zbog isključenja na utakmici protiv Los Anđeles Klipersa (132:111)

 

Nikola Jokić je isključen na polovini treće četvrtine, nakon što mu je dosuđen faul nad Marćinom Gortatom. Nikola se iznervirao, sudije su ga kaznile isključenjem, a Klipersi su nakon toga pobedile Denver 132:111. Maloun kaže da razume nervozu svog igrača.

- Postoji razlog zbog kog je Nikola postao toliko frustriran. Nije u njegovoj prirodi da tako eksplodira, a kada se to desi ljudima, došli su do tačke pucanja -  rekao je trener Nagetsa Majk Maloun. 

Saigrač srpskog centra Malik Bizli kaže da sudije nisu blagonaklone prema centru Denvera.

- Ne dobija ni izbliza onoliko faulova koliko bi trebalo. Ne znam zašto - rekao je Bizli. 

(VIDEO) JOKIĆ IMA 140 KILOGRAMA, A NAJVEĆI JE PADAVIČAR U ISTORIJI NBA! Poljak isprozivao srpskog centra


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija