• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2019

23:48

CEDEVITA ISPUSTILA 20 POENA, pa jedva slomila Megu u produžetku

Košarka

CEDEVITA ISPUSTILA 20 POENA, pa jedva slomila Megu u produžetku

Podeli vest

Košarkaši Cedevite pobedili su Megu Bemaks na gostovanju u okviru 14. kola ABA lige rezultatom 107:101, posle produžetka.

U prvoj četvrtini gosti su ubacili  čak 33 poena, mali su čak plus 20 u prvoj četvrtini, ali su domaćini već do kraja prvog poluvremena koliko-toliko uspeli da se oporave. Ipak je Cedevita na odmor otišla sa prednošću od 15 poena. 

U trećoj četvtini Mega je  napravila 11:0 i prišla na samo četiri poena zaostatka.Održavala je pristojan rezultatski minus, dok se Cedevita ponovo nije odlepila na 12 razlike, ali je u finišu Mega došla do egala i uvela meč u produžetak pošto je Kobs promašio šut za pobedu Cedevite.

U produžetku je ipak presudilo iskustvo igrača Cedevite, mada sa u tom periodu već ušli u problem sa ličnim greškama tako da je u poslednja dva minuta Slaven Rimac na teren poslao maltene pet bekova.

U neizvesno poslednjem minutu Pulen je, 30 sekundi pre kraja, hladan kao špricer pogodio trojku za plus četiri (103:99) i tako otvorio vrata pobede svojoj ekipi.

Pulen je utakmicu završio sa 31 poenom, Filip Krušlin dodao je na to 22 , a Džastin Kobs imao je 17 poena i pet asistencija. Najbolji strelac u Megi bio je Edin Atić sa 20 poena, Nikola Mišković ubacio je 19, a Mokoka je dao 18.

ABA LIGA

14. kolo

Subota
Partizan – Mornar 75:73
Mega – Cedevita 101:107 posle produžetka


Petak
Krka – Crvena zvezda 66:96
Cibona – FMP 90:71
Zadar – Olimpija 84:80


Nedelja
Budućnost – Igokea 17.00


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17