• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.01.2019

08:10

(VIDEO/FOTO) JOKIĆ RAZBUCAO MAJAMI! Nikola imao novi "tribl-dabl" Srbina, a "flouter" za pobedu dve sekunde pre kraja RASPAMETIO NAVIJAČE DENVERA!

Košarka

(VIDEO/FOTO) JOKIĆ RAZBUCAO MAJAMI! Nikola imao novi "tribl-dabl" Srbina, a "flouter" za pobedu dve sekunde pre kraja RASPAMETIO NAVIJAČE DENVERA!

Podeli vest

Nezaustavljivo deluje Nikola Jokić, ni najbolji defanzivci sveta gotovo da mu ne mogu ništa. Srbin je "vukao" Denver do nove pobede, i to protiv Majamija u gostima rezultatom 103:99, uz 29 poena, 11 skokova i 10 asistencija našeg košarkaša

Smenjivali su se na njemu Majamijev "gospodar reketa" Hasan Vajtsajd i Bem Adebajo - nije vredelo, Nikola je imao rešenje gotovo svaki put kada bi se našao oči u oči sa centrima domaćeg tima.

Sjajno je sarađivao sa saigračima koje je "hranio" asistencijama, Marija u najčešćem broju akcija, a upravo je sa prvim plejmejkerom ekipe iskreirao pobednički "pik end rol" 2.4 sekunde pre kraja, za vođstvo 101:99.

Dobio je loptu Jokić u reketu, a onda sa mnogo osećaja pogodio flouter, naterao američkog komentatora da u čudu prokomentariše potez Srbina za trijumf Denvera.

- To je moj šut, volim floutere, sve vrste floutera - rekao je posle meča Nikola, kome je "tripl-dabl" sa Majamijem bio četvrti ove sezone, a 20. u karijeri.

Foto: Tanjug/AP

Jokić postiže pobednički koš

Sem Jokića, dobro su radile i ostale udarne pesnice Denvera, Mari je postigao 18 poena, Lajls je dodao 15, Milsap 12, Krejg 11...

Majamiju nije pomogao da bolje prođe ni povratak Diona Vejtersa koji je zaigrao prvi put još od decembra 2017. godine. Upravo je šuer Hita bio najefikasniji u svom timu sa 15 poena, po 13 su ubacili u koš Olinjuk i Adebajo, poen manje imao je Vajtsajd.

Ipak, centri domaćeg tima potpuno su zakazali kada je trebalo obaviti glavni zadatak, zaustaviti Jokića, koji je sa osam poena u poslednjoj deonici potvrdio MVP zvanje na utakmici, uz poene za pobedu, i tako, sasvim sigurno, sebe još više istakao u kandidaturi za učešće na "ol-star" utakmici.


NBA rezultati

Klivlend - Indijana 115:123
Filadelfija - Vašington 132:115
Majami - Denver 99:103
toronto - Atlanta 104:101
Oklahoma - Minesota 117:119
Finiks - Sakramento 115:111
Golden Stejt - Njujork 122:95
Los Anđeles Klipers - Šarlot 128:109


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija