• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2019

21:42

(VIDEO) KOL ZAPALIO "MORAČU" U POSLEDNJIM SEKUNDAMA! Budućnost slavila protiv Darušafake u Podgorici

Košarka

(VIDEO) KOL ZAPALIO "MORAČU" U POSLEDNJIM SEKUNDAMA! Budućnost slavila protiv Darušafake u Podgorici

Podeli vest

Poenima Norisa Kola u završnim sekundama utakmice košarkaši podogričke Budućnosti slavili su na domaćem terenu protiv turske Darušafake 75:74

Duel dva najlošije plasirana tima u Evrolig je na kraju pripao izabranicima Jasmina Repreše koji su tako došli do četvrte pobede u najelitnijem klupskom košarkaškom takmičenju u Evropi.

Gosti su bili bolji u prvom poluvremenu i na odmor otišli sa pest poena razlike, ali su do kraja treće deonice imali došli na plus pet i stekli izgledne šanse da dođu do prve pobede u Evroligi sa novim trenerom.

Darušavaka je do jedinog vođstva u poslednjoj četvrtini došla posle slobodnih bacanja za 74:73, ali je onda Kol uzeo stvar u svoje ruke i individualnom akcijom rešio meč.

 

 

Upravo je Kol sa 17 poena uz Edvina Džeksona koji je postigao poen više bio najzaslužniji za trijumf regionalnog šampiona, a sa po 11 poena solidno izdanje imali su Goga Bitadze i Koti Klark.

Nešto ranije Makabi je iznenadio CSKA u Moskvi i slavio sa 93:76. Za to je bila presudna poslednja seonica u kojoj su gosti iz Izraela ubacili čak 29 poena, a primili svega 14.

EVROLIGA

18. KOLO


Četvrtak
Efes - Himki 81:72
Fenerbahče - Žalgiris 78:61
Real Madrid - Olimpijakos 94:78

 

Petak
CSKA - Makabi 76:93
Budućnost - Darušafaka 75:74
Baskonija - G. Kanarija 83:66
Bajern - Armani 93:87
Barselona - Panatinaikos 79:68

Foto: printscreen

 



 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija