• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2019

22:59

(VIDEO) DŽEJMS BRILJIRAO, ALI BAJERN SLAVIO! Trijumf Bavaraca protiv Milana, sjajna partija Amerikanca

Košarka

(VIDEO) DŽEJMS BRILJIRAO, ALI BAJERN SLAVIO! Trijumf Bavaraca protiv Milana, sjajna partija Amerikanca

Podeli vest

Uprkos izvanrednoj partiji košarkaša milanskog Armanija Majka Džejmsa, strelcu 29 poena, italijanski klub je poražen na gostovanju minhenskom Bajernu u Evroligi 93:87

Gosti su bolje počeli utakmicu, u jednom trenutku su imali plus šest, ali su posle uvodnih 10 minuta u nastavak meča ušli sa poenom zaostatka.

Druga četvrtina je u potpunosti pripala izabranicima Dejana Radonjića koji su na dužu pauzu otišli sa plus osam i stekli solidnu zalihu pred završnih 20 minuta. Tokom druge deonice Bavarci su nekoliko puta imali i dvocifenu prednost, koja se prenela i na treću deonicu gde su stigličak i do 14 poena prednosti.

U poslednjoj četvtini gosti su se spustili nekoliko puta na četiri poena razlike, ali to je bilo sve od njih na ovom meču, nedovoljno da izbegnu drugi uzastopni poraz.

Kao što je navedeno, Džejms je sa 29 poena bio najefikasniji na utakmici uz čak pet trojki. Poraženi gosti su imali i raspoloženog Guaditisa koji je postigao 18 poena, kao i Đedović i Lo u pobedničkoj ekipi.

Osim spomenutih igrača trebalo bi istaći i učinak srpskog reprezentativca Stefana Jovića, koji je ubacio 14 poena, koliko je imao i njegov saigrač Koponen.

U poslednjem meču kola, Barselona je u "Blaugrani" bila bolja od Panatinaikosa 79:68 uz odlično izdanje Tomasa Ertela, strelca 23 poena, dok je Papapetru prednjačio kod gostiju sa 17 poena.

EVROLIGA
18. KOLO


Četvrtak
Efes - Himki 81:72
Fenerbahče - Žalgiris 78:61
Real Madrid - Olimpijakos 94:78

 

Petak
CSKA - Makabi 76:93
Budućnost - Darušafaka 75:74
Baskonija - G. Kanarija 83:66
Bajern - Armani 93:87
Barselona - Panatinaikos 79:68

Foto: printscreen

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija