• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2019

20:10

(VIDEO) CSKA DOBIO DRAMU PROTIV BAJERNA! Bavarci vodili tri četvrtine, "armejci" ih slomili na kraju

Košarka

(VIDEO) CSKA DOBIO DRAMU PROTIV BAJERNA! Bavarci vodili tri četvrtine, "armejci" ih slomili na kraju

Podeli vest

Košarkaši CSKA iz Moskve gubili su više od tri četvrtine u utakmici protiv Bajerna iz Minhena, ali suspretnom igrom u poslednjim nekoliko minuta došli do pobede rezulatom 77:70 u 19. kolu Evrolige

Trenutka kada su "armejci" prelomili meč dogodio se na šest i po minuta pre kraja meča kada je plejmejker Serhio Rodrigez pogodio za dva poena čime je CSKA preuzeo vođstvo, koje nije ispuštao do kraj meča.

 

 

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Vil Klajburn sa 20 poena, dok je Danijel Heket pogodio 12, a Serhio Rodrigez 11.

U poraženoj ekipi, koja je pružila odličan otpor i uz malo više koncentracije mogla i do pobede, najbolji su bili Koponen i Đedović sa po 12 poena, dok su po 10 postigli Radošević, Jović i Vilijams.

Dangubić je bio solidan sa osam poena uz maksimalan učinak sa linije za slobodna bacanja i šut za dva poena uz jednu pogodenu trojku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija