• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2019

23:07

(VIDEO) EVROLIGA: KALINIĆ SRUŠIO GRAN KANARIJU! Srbin predvodio Fener do pobede, poraz Barselone, Olimpijakosova rutina

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: KALINIĆ SRUŠIO GRAN KANARIJU! Srbin predvodio Fener do pobede, poraz Barselone, Olimpijakosova rutina

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea rutinski su slavili na gostovanju Gran Kanariji 82:64 uz odličnu partiju srpskog reprezentativca Nikole Kalinića, koji je postigao 16 poena i bio najefikasniji u pobedničkom timu

Fener je zadržao lidersku poziciju i posle 19. kola sa impozantnih 17 pobeda i svega dva poraza u dosadašnjem delu takmičenja.

Osim Kalinića, zasluge za Fenerovu pobedu idu i na račun Jana Veselog, strelca 13 poena, Slukas je postigao 11, dok je Bobi Dikson ubacio 10. Kod domaćih Kim Tili je postigao 21 poen, dok je još jedino Di-Džej Strouberi sa 11 poena imao zapažen učinak.

Košarkaši Makabija priredili su iznenađenje i savladali na svom terenu Barselonu 99:83 u 19. kolu Evrolige i tako prekinuli sjajan niz katalonskog kluba od pet pobeda u ovom takmičenju.

Pešićev tim je vodio samo jednom na ovom meču i to tokom uvodne četvrtine, da bi se na poluvreme otišao sa ogromnih 21 poenom zaostatka.

Treća deonica je bila prilično brutalna od strane domaćih košarkaša koji su u nekom trenutku vodili i sa velikih 38 razlike, koji su gosti polovinom završne četvrtine spustili i na svega 13 poena zaostatka, ali se više od toga nije moglo, pa je Makabi rutinski slavio pobedu.

Terik Blek je sa 16 poena predvodio domaći sastav, a za njim su se po učinku izdvojili Vilbekin i O'Brajant sa 15, a jedna manje je postigao Dibartolomeo.

Kod gostiju Ribas je ubacio 13 poena, Oriola je imao jedan manje, Ertel je postigao 11, a po 10 su dali Pangos i Smits. 

Olimpijakos je stigao do rutinske pobede protiv Himkija 71:57, a najbolju partiju na meču pružio je Džordan Miki iz poraženog tima koji je ubacio 21 poen. U pobedničkoj ekipi Papanikolau i Veznikov su postigli po 14 poena, srpski centar Milutinov je imao jedan manje.


EVROLIGA

19. kolo


CSKA - Bajern 77:70
Olimpijakos - Himki 71:57
Makabi - Barselona 99:83
G. Kanarija - Fenerbahče 64:82

Petak
Efes - Darušafaka 18.30
Budućnost - Real Madrid 19.00
Žalgiris - Panatinaikos 19.00
Baskonija - Armani 21.00





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59