• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

18.01.2019

08:10

(VIDEO) JOKIĆ JE "OSMO SVETSKO ČUDO"! Denver ponizio Bulse, SRBIN AMERIMA OBJASNIO KAKO SE IGRA KOŠARKA!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ JE "OSMO SVETSKO ČUDO"! Denver ponizio Bulse, SRBIN AMERIMA OBJASNIO KAKO SE IGRA KOŠARKA!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je sa briljantnim partijama u NBA ligi i ponovo bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Denvera

Nagetsi su na svom terenu potpuno razmontirali ekipu Čikago Bulsa i slavili sa ubedljivih 135:105.

Jokić je na parketu proveo nešto više od 25 minuta i za to vreme postigao 18 poena (6-18 iz igre, 0-3 za tri, 6-6 penali), uz 8 skokova, 11 asistencija i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Momak iz Sombora je upisao dabl-dabl već posle tri četvrtine, ali je odlukom trenera Majka Melouna da ga odmori u poslednjoj deonici ostao bez mogućnosti da dođe do šestog tripl-dabla u sezoni, a 22. u karijeri.

On je po običaju imao nekoliko izuzetno atraktivnih i zapaženih poteza, među kojima se izdvojio pogodak pre kojeg je loptu provukao iza leđa, na oduševljenje svih u hali. 

"Nikola Jokić: osmo svetsko čudo", stoji u tvitu na zvaničnom profilu "Grumenja". 

Jokić je bio jedan od sedmorice igrača Denvera koji su bili dvocifreni, a najefikasniji je bio Džamal Mari koji je 22 od svojih 25 poena postigao u trećoj četvrtini. Po 14 su dodali Geri Heris i Pol Milsap, jedan više od Torija Krega i Malika Bizlija.

U poraženom sastavu koji je nastavio da niže poraze istakao se Lauri Markanen sa 27 poena i 10 uhvaćenih lopti. Robin Lopes ga je pratio sa 17 poena, dva više od Džabarija Parkera, dok su dvocifren učinak imali još Čendler Hačinson sa 12, odnosno Bobi Portis sa 10 poena. 

Međutim, bili su daleko da uopšte zaprete Nagetsima, zabeležili deveti uzastopni poraz i nalaze se na pretposlednjem mestu na Istoku sa skorom 10-35. 

Melounova ekipa je nastavila borbu za vrh Zapadne konferencije i prišla na korak Golden Stejtu, pa sada ima 30 trijumfa i 14 poraza.


NBA - rezultati:

Njujork Niks - Vašington Vizards 100:101
Šarlot Hornets - Sakramento Kings 114:95
Indijana Pejsers - Filadelfija 76ers 96:120
Toronto Reptors - Finiks Sans 111:109
Denver Nagets - Čikago Buls 135:105


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija