• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2019

08:53

(VIDEO) KOŠMARNA NOĆ ZA SRBE U NBA LIGI! Teodosić nije ni ulazio u igru u porazu od Golden Stejta, Marjanović bolje da nije

Košarka

(VIDEO) KOŠMARNA NOĆ ZA SRBE U NBA LIGI! Teodosić nije ni ulazio u igru u porazu od Golden Stejta, Marjanović bolje da nije

Podeli vest

Noć za zaborav imala su dvojica srpskih košarkaša, Miloš Teodosić i Boban Marjanović, u porazu Los Anđeles Klipersa protiv Golden Stejt Voriorsa 112:94

U petom uzastopnom porazu tima iz Kalifornije Teodosić nije ni ulazio u igru, dok je Marjanović proveo samo tri minuta i za to vreme uspeo da napravi dve lične greške, izgubi dve lopte, a da pritom nije imao nijedan skok, asistenciju, niti je šutnuo ka košu rivala. 

Najefikasniji kod pobednika bio je Stef Kari sa 28 poena, Kevin Durent postigao je 24, a povratnik Demarkus Kazins, kojem je ovo bio prvi meč u godinu, imao je 14. 

Kod Klipersa istakli su se Tobajas Heris sa 28 i Gilgius Aleksander sa 24 poena.

NBA rezultati: 

Boston Seltiks - Memfis Grizlis 122:116
Detroit Pistons - Majami Hit 98:93
Orlando Medžik - Bruklin Nets 115:117
Minesota Timbervulvs - San Antonio Spars 113:116
Juta Džez - Klivlend Kavalirs 115:99
Los Anđeles Klipers - Golden Stejt Voriors 94:112
Portland Trejl Blejzers - Nju Orleans Pelikans 128:112



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija