• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2019

19:31

(VIDEO) NBA PRETI, JOKIĆ SE NIJE POTRESAO: Ako hoće, neka me kazne!

Košarka

(VIDEO) NBA PRETI, JOKIĆ SE NIJE POTRESAO: Ako hoće, neka me kazne!

Podeli vest

Srpski košarkaš i as Devera Nikola Jokić tvrdi da nije učinio ništa loše tokom utakmice između Denvera i Jute

Meč između Denvera i Jute je obeležio je obračun Derika Fejvorsa i Mejsona Plamlija, posle jednog guranja pod košem pred kraj prve četvrtine.

NBA će razmatrati mogućnost da kazni Nikolu Jokića, Garija Herisa i Džamala Mareja, pošto su košarkaši Denvera navodno prekršili pravilo prema kome igračima koji nisu u postavi nije dozvoljeno da napuštaju klupu. Ukoliko se utvrdi da su napravli prekršaj, igračima sleduje suspenzija na jednu utakmicu, a dužni su da plate i 50.000 dolara.

- Mislim da se moj pomoćni trener pobrinuo da niko ne izađe na teren. Siguran sam da su svi igrači bili tamo gde je i trebalo da budu - kazao je trener Majk Meloun.

Jokić je ustao sa klupe i napravio je nekoliko koraka ka mestu gde se dogodio incident. Ipak, nije zakoračio na teren, niti je sukobio i sa kim, pre nego što ga je povukao trener.

- Nisam bio na terenu. Zabranjeno je. Nisam bio ni blizu. Ako žele da me kazne, uradiće to, ali ja nisam uradio ništa loše.

Evo šta se desilo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija