• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

25.01.2019

08:20

(FOTO) ODREĐENE STARTNE PETORKE ZA NBA ALL STAR! Luka Dončić "opljačkan", Grk ušao istoriju, ŠANSA ZA JOKIĆA JOŠ POSTOJI!

Košarka

(FOTO) ODREĐENE STARTNE PETORKE ZA NBA ALL STAR! Luka Dončić "opljačkan", Grk ušao istoriju, ŠANSA ZA JOKIĆA JOŠ POSTOJI!

Podeli vest

Na osnovu ukupnog glasanja za kapitene timova odabrani su Lebron Džejms iz Lejkersa i Grk Janis Adetokumbo kao predstavnik Milvokija

 

U noći između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu sa druge strane Atlantika određeni su igrači koji će činiti startne petorke pred predstojeći NBA Ol star, kao i kapiteni Lebron Džejms i Grk Janis Adetokumbo koji imaju pravo izbora igrača.

Ono što je zasada poznato, Kralj Džejms, izglasan je po 15 put za učešće Ol staru, a ovoga puta je i pobednik glasanja na Zapadu. Tako će u ulozi kapitena započeti 68. Ol star meč i predvodi svoj "Lebron tim". Uz njega su izabrani Džejms Harden, Pol Džordž, Stef Kari i Kevin Durent.

Zanimljivo, među startnih pet nema Slovenca Luke Dončića koji je po broju glasova na Zapadu bio odmah iza Lebrona.

Sa druge strane, na Istoku su odabrani kapiten Janis Adetokumbo, kao i Kevin Lenard, Džoel Embid, Kajri Irving i Kemba Voker. Grčki košarkaš Adetkombo prvi je u istoriji Baksa koji se tri puta za reodm našao u startnoj petorci Ol stara, sa tom razlikom da će ovoga put i tim nositi njegovo ime, "Janisov tim".

Prema pravilima koja važe poslednje tri godine, od osmorice košarkaša odabranih od strane navijača, medija i drugih košarkaša, izglasani kapiteni će odabrati sa kim će istrčati na teren 17. februara u Šarlot Spektrum Centru. Takođe, pored već odabranih startera, preostalih 14 igrača na klupi za rezerve biraju treneri NBA timova.

Ono što privlači posebnu pažnju pred predstojeći draft jeste činjenica da mediji u Sjedinjenim Državama ne pominju preterano Dončića kao nekog ko će zaigrati na Ol-staru, dok se velike šanse daju srpskom internacionalcu Nikoli Jokiću, koji je u izboru navijača bio sedmi visoki košarkaš Zapada, a šesti posle preseka kombinovanog glasanja.

Treneri NBA timova izuzetno cene Jokića pa bi to moglo da bude presudno za njegov izbor.

Bitno je istaći i to da će lista rezervnih igrača biti objavljena 31. januara, dok će 7. februara u tv prenosu kapiteni birati svoje timove.

Da podsetimo, ovogodišnji "ol-star" vikend održava se od 15-17. februara u "Spektrum Centru" u Šarlotu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija