• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2019

09:35

(VIDEO) POBEDILI SMO, TO JE JEDINO ŠTO ME ZANIMA! Evo šta je trener Klipersa rekao o izostanku Teodosića i Marjanovića

Košarka

(VIDEO) POBEDILI SMO, TO JE JEDINO ŠTO ME ZANIMA! Evo šta je trener Klipersa rekao o izostanku Teodosića i Marjanovića

Podeli vest

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers nije želeo da se previše osvrće na izostanke dvojice srpskih košarkaša, Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića, u pobedi protiv Čikago Bulsa 106:101

Rivers se najviše bavio tripl-dablom Loua Vilijamsa, a na pitanje o misterizonom neigranju srpskih košarkaša u prvi plan je postavio samu pobedu ističući da ga jedino to intersuje.

(VIDEO) KAD NEMA BOGDANA, TU JE DABL-DABL BJELICA! Srbin odličan u pobedi Sakramenta protiv Memfisa

Ipak, obelodanio je okupljenim novinarima šta je bio razlog izostanka iskusnog plejmejkera i gorostasnog centra.

- Pobedili smo i to je jedino o čemu bih trebao da brinem. Miloš je povređen i zbog toga nije mogao da igra, dok je Bobi bio u protokolu, ali smo u pripremi ove utakmice imali drugačije planove, pa mu zato nisam dao minutažu - izjavio je Rivers nakon meča.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija