• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2019

07:54

(VIDEO/FOTO) JOKIĆ BES ISKALIO NA FILADELFIJI! Tripl-dabl Srbin se razgoropadio posle kazne!

Košarka

(VIDEO/FOTO) JOKIĆ BES ISKALIO NA FILADELFIJI! Tripl-dabl Srbin se razgoropadio posle kazne!

Podeli vest

Nikola Jokić vratio se na parket posle jednog meča suspenzije i bes iskalio na Filadelfiji, u pobedi Denvera nad Filadelfijom 126:110 ostvario novi tripl-dabl

Nagitsi su odigrali fenomenalan meč, posebno briljirali u napadu, dobili svaku četvrtinu i na kraju ubedljivo slavili.

Srpski centar je zabeležio 32 poena, 18 skokova i 10 asistencija,a bio mu je ovo sedmi tripl-dabl u sezoni, 23. u karijeri. Nikolu Jokića pratili su  Mejson Plamli koji je postigao 17, Vil Barton 16, a Tori Kreg 15 poena.

Foto: ap photo

 

Na drugoj strani Džej Džej Redik 22 poena, Kori Bruer 20 i Ben Simons 19 uz 12 skokova.

Foto: ap photo

Denver je drugi na Zapadu sa skorom 33-15. dok je Filadelfija četvrta na Istoku sa 32-18.

Portland je zabeležio pobedu kod kuće nad jednom od najslabijih ekipa lige Atlantom 120:111.

Si Džej Mekolum bio je najraspoloženiji. On je došao do tripl dabla sa 28 poena i po 10 skokova i asistencija. Pored Mekoluma istakao se Set Kari sa 22 poena, Jusuf Nurkićš sa 15 poena, devet skokova i četiri asistencije, dve ukradene lopte i tri blokade. Na drugoj strani Tre Jang je bio najefikasniji sa 30 poena.
 

Velika borba vodila se u Ti Di Gardenu u Bostonu između domaćeg tima i Golden stejta koji je na kraju slavio sa 115:111, a junak meča je bio Kevin Durent sa 33 poena i devet skokova.

Aktuelni prvaci su sigurno ušli u meč i poveli u prvoj četvrtini da bi domaćini u dva navrata uspevali da nagoveste rezultatski obrt, ali im to nije pošlo za rukom. Uz Durenta kod „Ratnika" su najefikasniji bili Stef Kari sa 24 i Klej Tompson sa 21. postignutim poenom.

Na drugoj strani Kajri Irving je bio najefikasniji sa 32 poena, 10 asistencija i šest skokova, dok je Al Horford imao 22 poena i 13 skokova. Voriorsi su prvi na Zapadu sa 35-14, dok je Boston peti na Istoku sa 30-19. 

NBA LIGA

 

Nju Orleans - San Antonio 114:126
Memfis - Indijana 106:103
Boston - Golden Stejt 111:115
Denver - Filadelfija 126:110
Portland - Atlanta 120:111


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija