• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/informer.rs

31.01.2019

07:39

(VIDEO/FOTO) NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ uništio Pelikanse i novim tripl-dablom ispisao istoriju Denvera!

Košarka

(VIDEO/FOTO) NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ uništio Pelikanse i novim tripl-dablom ispisao istoriju Denvera!

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Nju Orleans Pelikanse na gostovanju rezultatom 105:99, uz još jednu blistavu partiju srpskog internacinalca Nikole Jokića koji je novim tripl-dablom vodio Denver do rekordne 35 pobede u poslednjih 50 mečeva

Srpski centar je ovoga puta u trijumfu Denvera ostvario 20 poena (9/16 iz igre), 13 skokova i 10 asistencija. Za njega je to osmi tripl-dabl ove sezone, a šesti na poslednjih 15 mečeva!

Foto: Tanjug/AP

Ova pobeda još više dobija na težini ako se uzme u obzir da je oboren još jedan rekord tima iz Kolorada kojem je ovo najbolji start u istoriji franšize. Naime, nikada ranije se nije desilo da u prvih 50 mečeva upišu 35 pobeda.

 

 

Denver je bolje ušao u meč i poveo sa  poena razlike, ali nije uspeo da se značajnije "odlepi". To su Pelikansi iskoristili i do kraja poluvremena prvo izjednačili, a onda i poveli, 56:53.

Foto: Tanjug/AP

Ipak, tokom treće deonice Nagetsi su uspeli da serijom 10:0 vrate prednost na svoju stranu, pa je usledila neizvesna završnica u kojoj su domaći morali da jure prednost. U tome su i uspeli na minut pre kraja kada je na semaforu pisalo 100:99, ali je tada Jokić preuzeo odgovornost i sa 4 vezana poena doneo pobedu svom timu.

 

 

Pored Jokića u timu Denvera najefikasniji su bili Malik Bizli sa 22 poena, Heris sa 20 poena, dok je Pol Milsap ostvario 13 poena i osam skokova.

Foto: Tanjug/AP

U Nju Orleansu Džru Holdej je bio najefikasniji sa 22 poena, Kenrih Vilijams ga je pratio sa 21 poenom i osam uhvaćenih lopti, a Darijus Miler meč je završio sa 15 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija