• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2019

22:00

(VIDEO) EVROLIGA: Pešićeva Barsa išamarala Olimpijakos, preokret Himkija

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Pešićeva Barsa išamarala Olimpijakos, preokret Himkija

Podeli vest

Košarkaši Barselone ubedljivo su savladali Olimpijakos 76:55 u 21. kolu Evrolige

Katalonci su trijumf najavili već tokom prvih 10 minuta igre, prvu četvrtinu su dobili sa čak 27:6. Olimpijakos je uspeo da se vrati serijom 15:0, ali su Katalonci konsolidovali redove tokom drugog poluvremena i dotukli Grke u poslednjoj deonici meča.

Katalonce je predvodio Kris Singlton sa 18 poena uz 5 skokova, 11 je dodao Adam Hanga, dok je dvocifren učinak imao i Ante Tomić sa deset poena. 

Najbolji u redovima Olimpijakosa opet je bio Nikola Milutinov sa 13 poena i 8 skokova uz 3 asistencije, a 13 poena dodao je i Janis Strelnieks.

 

 

Košarkaši Himkija savladali su Žalgiris 74:64 posle preokreta u poslednjoj četvrtiniNajefikasniji u timu Himkija bio je Džordan Miki sa 20 poena uz 9 skokova, dok je Malkom Tomas dodao 16 poena uz 8 uhvaćenih lopti. 

Kroker je lansirao ruski tim ka pobedi sa 14 poena, dok je srpski košarkaš Stefan Marković meč završio sa 4 poena uz 6 asistencija.

 

 

EVROLIGA 


21. kolo


Četvrtak

Himki - Žalgiris 74:64 
Olimpijakos - Barselona 55:76


Bajern - Fenerbahče 20.30
Baskonija - Makabi 20.45

Petak

CSKA - Budućnost 18.00
Darušafaka - Real 18.15
Panatinaikos - Efes 20.30
Gran Kanarija - Armani Milano 21.00



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija