• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2019

22:58

(VIDEO) LUDA UTAKMICA U MINHENU! Srpski Bajern slomio Fener posle dva produžetka

Košarka

(VIDEO) LUDA UTAKMICA U MINHENU! Srpski Bajern slomio Fener posle dva produžetka

Podeli vest

Posle ravno 50 minuta košarke , košarkaši Bajerna pobedili su Fenerbahče u Minhenu, nakon dva produžetka bilo je 90:86.

Neverovatnu utakmicu odigrali su timovi Dejana Radonjića i Željka Obradovića. Od starta meča vodila se neizvesna borba puna preokreta, 12 sekundi pre kraja meča Nemanja Dangubić sa penala doneo je Bajernu 66:64, ali tri sekunde pre kraja Kostas Slukas pogađa za prvi produžetak.

Fener nakon trojke Kalinića diktorao tempo u dodatnom periodu, ali je Vladimir Lučić uzvratio istom merom za 80:79 na četiri sekunde pre kraja.  Lovernj je uspeo da izbori faul, ali pogodio samo jedno slobodno bacanje, nakon čega Lučić pogađa samo obruč uz zvuk sirene pa se ušlo u drugi produžetak. 

Dangubić je trojkom odveo Bajern na 85:80, ali Fener je uzvratio preko preko Kalinića i Diksona i  smanjio na 87:86. Vilijams i Bartel poevaćali su na  +4 pred poslednjih 90 sekundi, tokom kojih su Turci promašili dva, pa na kraju Bajern dolazi do prve pobede nad Fenerom u svojoj istoriji.

 

 

Bajern su predvodili Derik Vilijams i Stefan Jović sa po 19 poena, 14 je dodao Danila Bartel, 11 Nemanja Dangubić, a 9 je ubacio Vladimir Lučić. 

Najefikasniji u sastavu Fenera bio je Bobi Dikson sa 23 poena, 13 je postigao Luiđi Datome, 12 je dodao Žofre Lovernj, dok su po 11 ubacili Nikola Kalinić i Kostas Slukas. Marko Gudurić je postigao samo dva poena.

EVROLIGA 


21. kolo

Četvrtak

Himki - Žalgiris 74:64 
Olimpijakos - Barselona 55:76
Bajern - Fenerbahče 90:86
Baskonija - Makabi 97:73

Petak

CSKA - Budućnost 18.00
Darušafaka - Real 18.15
Panatinaikos - Efes 20.30
Gran Kanarija - Armani Milano 21.00

TABELA: Fenerbahče 18-3, Real 16-4, CSKA 15-5, Efes 13-7, Barselona 12-9, Olimpijakos 12-9, Bajern 11-10, Baskonija 10-11, Armani 9-11, Makabi 9-12, Panatinaikos 8-12, Žalgiris 8-13, Himki 8-13, Gran Kanarija 6-14, Budućnost 6-14, Darušafaka 3-17.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija