• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Prva

01.02.2019

19:39

JOKIĆ ĆE IGRATI ZA SRBIJU U KINI! Optimistične prognoze Ražnatovića o košarkašu Denvera

Košarka

JOKIĆ ĆE IGRATI ZA SRBIJU U KINI! Optimistične prognoze Ražnatovića o košarkašu Denvera

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić vrlo verovatno će u godini kada nastupa na Ol-staru zaigrati i za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini, naveo je poznati menadžer Miško Ražnatović

Jokić je dobio poziv za Ol-star meč, koji će se ovog meseca održati u Šarlotu, zbog čega je postao prvi Srbin posle 15 godina koji je to uspeo, a njegov veliki uspeh koji je doživeo u dresu Denvera mogao bi konačno da se materijalizuje igranjem za državni tim. Tome se nada i Ražnatović.

Ta šansa je više nego realna i mislim da sve te izjave koje su se pojavljivale u nekoj negativnoj reakciji krajnje preuranjene jer o se nikakva odluka nije donela, niti se puno pričalo o tome... Ali ja se nadam da će Nikola igrati u Kini - izjavio je Ražnatović u intervjuu za TV Prva.

(VIDEO/FOTO) BRAVO MAJSTORE! NIKOLA JOKIĆ IDE NA OL STAR, prvi Srbin posle 15 godina čekanja!

Govoreći o samom učešću Jokića na Ol-staru Ražnatović je podelio da se u razgovoru sa bivšim centrom Mege nije osetila velika euforija tim povodom.

Neposredno nakon toga, pričali smo 10-15 minuta. Njegova reakcija je bila kao ista onakva kakva i na druge stvari u životu. Mladi bi rekli - kul. Prilično smireno, naravno zadovoljno i srećno, ali rekao je da u tom trenutku nije još nije svestan svega što se dešava. Ja verujem kada dođe tamo, u Šarlot, i kada se suoči sa svim tim zvezdama i bude u društvu, da će tek onda postati svestan onoga šta je uradio - naveo je Ražnatović.

(VIDEO) DEVOJKA JE PLAKALA, BRAĆA VRIŠTALA, A NIKOLA KAŽE: Nisam bio previše iznenađen!

On je naveo da je ubeđen da će Jokić po okonačanju karijere Jokić biti proglašen za najboljeg srpskog košarkaša svih vremena.

Mislim da je Nikola na pragu da dobije tu kvalifikaciju, najboljeg srpskog košarkaša svih vremena. Naravno tu su velikani u borbi za to mesto, kao što su Peđa Stojaković i Vlade Divac, ali imajući u vidu da njemu predstoji još nekih desetak godina NBA karijere, a da je u ovom trenutku oborio mnoge rekorde, ne samo srpskih, već i NBA igrača... Zaista mislim da će po okončanju njegove NBA karijere ponetiti tu titulu - najboljeg srpskog košarkaša svih vremena - zaključio je Ražnatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 5 godina

Bravo majstore.. Prosli put je cutao 6 meseci iao je znao da nece igrati... Koji ce nam sad... Neka igra za Ameriku ili nek prevrce gume... Ko Prosli put... Na poslom Evropskom prvenstvu momci su izginuli za srebro i svaka im cast.. A on nije mogao jel te.... Sto dalje od Srbije...

nenad

pre 5 godina

Ali isto tako zaslužuje titulu Najlošiji čovek u istoriji srpske košarke

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija