• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2019

20:09

(VIDEO) POTOP PODGORIČANA U MOSKVI! CSKA prekinuo trijumfalnu seriju Budućnosti

Košarka

(VIDEO) POTOP PODGORIČANA U MOSKVI! CSKA prekinuo trijumfalnu seriju Budućnosti

Podeli vest

Seriju od tri uzastopne pobede košarkaši podgoričke Budućnosti prekinuli su porazom na gostovanju CSKA u Moskvi 99:69 u 21. kolu Evrolige

Nakon trijumfa protiv Reala, Gran Kanarije i Darušafake, izabranici Jasmina Repeše nisu mogli dovoljno da se isprse da bi nastavili uspešan niz, jednostavno, namerili su se na jačeg od sebe.

CSKA, koji je pred duel sa šampionom ABA lige imao dve uzastopne pobede pokazao je pravu dominaciju ne dozvolivši povratniku u Evroligu da mu ozbiljnije pripreti.

U prvom poluvremenu Podgoričani su se dobro držali, najveća razlika za ruski tim iznosila je 11 poena, ali je na kraju druge deonice ona iznosila svega pet, što je ulilo nadu Budućnosti da u nastavku stigne do iznenađenja.

Međutim, ispostavilo se da je nada umrla već u narednoj četvrtini. Razlika se uvećavala do 16 poena, a u završnoj i do ogromnih 30, sa kojim je i okončan meč.

Najzaslužniji za pobedu CSKA bio je Francuz Nando De Kolo, koji je ubacio 26 poena, uz 4/8 za tri, a pratili su ga Danijel Heket sa 17 i Serhio Rodrigez sa 14 poena.

U redovima poraženih najviše se istakao Noris Kol sa 11, Džejms Bel sa 10, a svi ostali su bili jednocifreni.

Ovom pobedom CSKA je stigao do 16. trijumfa, dok je Budućnost ostala na preposlednjem mestu sa skorom od šest pobeda i 15 poraza.

Velika šteta za Darušafaku, koja je bila nadomak senzacionalne pobede pobede protiv Reala na domaćem terenu, ali su na kraju popustali i prepustili trijumf Realu, koji je slavio sa 86:82.

Istanbulski tim je krajem meča stigao vođstvo "kraljevskog kluba", koje je uglavnom bilo dvocifereno, izjednačivši rezultat na 82:82, ali je Real u završnici sa linije slobodnih bacanja obezbedio pobedu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija