• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

07.02.2019

20:21

BARTOMEU PONOVO OHLADIO ABA LIGAŠE: Zaboravite na drugo mesto u Evroligi!

Košarka

BARTOMEU PONOVO OHLADIO ABA LIGAŠE: Zaboravite na drugo mesto u Evroligi!

Podeli vest

Prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu još jednom je ohladio sve nade ABA ligaša da bi to takmičenje moglo da dobije još jedno mesto u elitnom košarkaškom takmičenju

Bartomeu je u četvrtak uveče bio gost Budućnosti u Podgorici na utakmici sa Himkijem i tom prilikom je potvrdio da ABA liga ne može da se nada da bi mogla uskoro da dobije i drugog predstavnika u Evroligi.

- Broj klubova u Evroligi ostaće na broju 18 u narednih makar pet godina. Taj broj je idealan za kvalitet i podelu po regionima. Takođe, ostavlja mogućnost da svi igraju domaća prvenstva, što je bitno. Asvel i Bajern su dobili licence jer će pomoći da se otvore dva velika tržišta za nas. U pregovorima smo sa Parizom i Londonom, ali ne očekujem promene u narednim sezonama pa ni još jedno mesto za ABA ligu - poručio je Bartomeu.

On je nagovestio da bi jedna promena mogla da se dogodi u dogledno vreme.

Jedino što bi moglo da se dogodi je da iz Evrokupa ubuduće dva tima idu u Evroligu i to bi bila šansa i za klubove iz regiona - kazao je Bartomeu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
klokoko

pre 5 godina

Samo je španska liga jača.Sa Turcima je ABA egal.U čemu je štos?U politici....i lovi,buraz!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija