• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

15:04

SELEKTOR ĐORĐEVIĆ PRIČAO O JOKIĆU! Evo da li će centar Denvera igrati za Srbiju!

Košarka

SELEKTOR ĐORĐEVIĆ PRIČAO O JOKIĆU! Evo da li će centar Denvera igrati za Srbiju!

Podeli vest

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević veruje da bi Nikola Jokić mogao da se pridruži "orlovima" na Svetskom prvenstvu u Kini


Srbija doduše još nije obezbedila plasman na Mundibasket, ali je izuzetno blizu cilja. Srbija 21. februara od 18.00 časova gostuje Estoniji u Talinu, dok 24. februara od 16.00 časova dočekuje Izrael u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Reprezentaciji Srbije potrebna je jedna pobeda iz ova dva meča da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Kini.

- Jokić je jedinstven, on je mešavina Divca i braće Gasol. On oseća košarku, uživa u igri, voli da asistira i da se podredi timu. On je zvezda u NBA ligi, a odlazak na Ol star u Šarlotu je samo potvrda njegovog kvaliteta. Imam samo lepe reči o Nikoli. Posle Olimpijskih igara u Riju  de Žaneiru nije bio uz reprezentaciju uz raznih razloga. Možda sada, ako se kvalifikujemo na Mundobasket, on ponovo bude deo tima. Siguran sam da bi nam doneo kvalitet - kazao je Aleksandar Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija