• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

12:36

(FOTO) PAO UNIŠTAVA LJUTOG RIVALA: Gde je Olimpijakos, još ga tražimo? Pomozite!

Košarka

(FOTO) PAO UNIŠTAVA LJUTOG RIVALA: Gde je Olimpijakos, još ga tražimo? Pomozite!

Podeli vest

Ne smiruje se tenzija u Atini nakon što su košarkaši Olimpijakosa odbili da odigraju drugo poluvreme meča polufinala Kupa Grške protiv najvećeg rivala Panatinaikosa

Nakon što su na pauzi gubili 40:25, košarkaši Olimpijakosa vratili su se na parket, ali ne zadugo. 
Derbi u polufinalu Kupa Grčke nedugo potom je prekinut, jer su crveno-beli iz Pireja napustili teren kada su im dosuđene tri lične greške u prvih 28 sekundi nastavka. 

PAO je dobio utakmicu službenim rezultatom 20:0 i plasirao se u finale, a vlasnik "zelenik" Dimitris Janakopulos priredio je navijačima šou.

Posle prekida izašao je na teren i ostavio ženske crvene gaćice na klupu najvećeg rivala. Međutim, nije to sve. PAO je opet udario po crveno-belima. Panatinaikos se oglasio i na klupskom Twitter nalogu, porukom:

- Nestanak: Možete li da pomognete? Traži se osoba plačljivih očiju i laka kao pero. Na dan nestanka nosili su crveno-belo. Poslednji put viđeni su u hali OAKA, kad su gubili rezultatom 40:25 i 20:0. Još ih tražimo!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija