• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

18:05

ISPRED TEODOSIĆA SU TRI PUTA! Srbin bira u kom će pravcu, Zvezda je opcija, pauza nije isključena

Košarka

ISPRED TEODOSIĆA SU TRI PUTA! Srbin bira u kom će pravcu, Zvezda je opcija, pauza nije isključena

Podeli vest

Srpski košarkaš Miloš Teodosić slobodan je kao ptica na grani, ali bez obzira na to što ugovorom nije vezan ni za jedan klub, sigurno da ga čeka mnogo posla u odluci gde će dalje nastaviti karijeru

Imajuću u vidu da je ambiciozno najavljena selidba u NBA neslavno završena otkazom u L.A Klipersima, popularni Teo će najverovatnije karijeru nastaviti u nekom od evroligaških timova.

Za sada je izvesno da je turski Efes zainteresovan ga da dovede, čime bi ga upario sa reprezentativnim saigračem Vasilijem Micićem, a ispred sebe na stolu ima nekoliko miliona vredan ugovor i čini se da je najbliže da se ovom carstvu privoli.

CSKA ZVAO TEODOSIĆA, ali Miloš ima druge planove

Ipak, ono što ga sputava da kaže da je nedavno postao otac i pitanje koliko je izvodljivo da mu supruga Jelisaveta Orašanin često putuje u Tursku.

Druga opcija je ispunjenje dečačkog sna da zaigra za Crvenu zvezdu. Čini se da je možda i pravi trenutak da makar do kraja sezone obuče crveno-beli dres i održi formu pred Mundobasket na leto.

TEO, SETI SE ŠTA SI OBEĆAO! Čović podsetio Teodosića šta je najavio posle otkaza u NBA

Nalazi se u idelanim godinama za to, i sam je izjavio da bi voleo da u 32. godini zaigra za Zvezdu, pa eto prilike da i ostvari. Ekipa Milana Tomića pred sobom imam borbu za titulu u ABA ligi, čime bi Teodosić bio od ogromne pomoći, ali pitanje koliko bi neigranje u nekom od evropskih takmičenja bilo inspirativno za njega.

Na kraju, možda i najmanje realna opcija je pauza do leta i priprema za Svetsko prvenstvo. On se nalazi na spisku igrača za mečeve protiv Estonije i Izraela krajem februara, ali moguće da bi to ostavilo dosta praznog hoda za srpskog asa.

EFES DEMANTUJE: Nismo zainteresovani za Teodosića!

U svakom slučaju, nimalo lako dani za Teodosića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17