• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2019

07:15

PARTIZAN JE FAVORIT U FINALU KUPA! Tomić daje prednost crno-belima, ali veruje u pobedu!

Košarka

PARTIZAN JE FAVORIT U FINALU KUPA! Tomić daje prednost crno-belima, ali veruje u pobedu!

Podeli vest

Na osnovu dosadašnjeg izdanja u završnici Kupa Radivoja Koraća u Nišu, košarkaši Partizana slove za favorita u finalnom derbiju protiv Crvene zvezde, poručio je trener tima sa Malog Kalemegdana Milan Tomić

U prilog crveno-belima ne ide ni činjenica da će za odmor imati manje od 24 časa, pošto je finalni duel zakazan za nedelju od 17 sati.

- Manje-više u ovom trenutku bih hteo da čestitam igračima što će igrati finale. To će sigurno biti drugačija utakmica od prve dve. Mislim da će biti mnogo lakše igrati protiv favorita, jer Partizan je favorit kako je odigrao ovaj turnir, ali mi ćemo dati sve od sebe da vratimo kup, da opet bude kod nas - poručio je Tomić.

Trener crveno-belih se osvrnuo i na kratak period odmora za svoje igrače između dve utakmice.

- Jedna stvar kako da razmislimo je i vreme u koje smo završili utakmicu, jer sutra već u 17 časova igramo finale, tako da Partizan ima prednost što se toga tiče. Ušli smo opet u utakmicu opterećeni, pod nekim grčom. Sigurno to zavisi i od jučerašnje utakmice, ali smo u pravom trenutku odigrali dobru košarku i tih šest-sedam minuta nam je bilo dovoljno da pobedimo - poručio je Tomić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 5 godina

Navijam za Crvenu zvezdu, ali mislim da sa ovim timom nema šta da traži u finalu kupa!

amadeus

pre 5 godina

Sa ovakvim pristupom trenera, dosta je i ovoliko. Deprimira igrače u startu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija