• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2019

10:32

(FOTO) NIJANSE ĆE ODLUČIVATI POBEDNIKA! Simonović: Utakmica će biti izjednačena; Antić: Svi znamo Zvezdine ciljeve

Košarka

(FOTO) NIJANSE ĆE ODLUČIVATI POBEDNIKA! Simonović: Utakmica će biti izjednačena; Antić: Svi znamo Zvezdine ciljeve

Podeli vest

Finalni meč Kupa Radivoja Koraća između košarkaša Crvene zvezde i Partizana pratiće i nedakašnji prvotimci srpskog šampiona Marko Simonović i Pero Antić, koji su dali svoje viđenje kakve su šanse crveno-belih za osvajanje prvog trofeja u sezoni

Simonović je imao ove prilike da sa Zenitom igra protiv Partizana, istina da je jesenas na klupi crno-belih sedeo Nenad Čanak umesto aktuelnog trenera Andree Trinkijerija, ali je okosnica ovog tima bila i tada u dresu aktuelnog osvajača Kupa, pa iskusni igrač vrlo dobro zna šta Zvezdu očekuje u finalu.

Verujem da će utakmica biti izjednačena. Partizan igra baš dobro u poslednje vreme. Zvezda se polako diže i izgleda sve bolje. Mislim da će nijanse odlučivati pobednika - poručio je Simonović.

Gledano na nivou cele sezone, košarkaš Zenita veruje da crveno-beli mogu da osvoje regionalnu i domaću ligu.

Verujem da Zvezda može da osvoji titulu i vrati se gde joj je mesto. Pokazala je da ima kvalitet i karakter. Stranci imaju veliko iskustvo, to su i pokazali, kao i ostatak ekipe. Siguran sam da mogu da uzmu titulu - rekao je Simonović.

Foto: Starsportphoto

 

Ta razliku od Simonovića, Pero Antić se nije mnogo bavio Partizanom, ali je podsetio kakvi su ciljevi Crvene zvezde i da su skladu sa njima bi trabalo ući u finale.

Zvezda ima dobar tim i stručni štab. Neka nastave samo ovako i želim svima da ostanu zdravi i budu dobro. Tako će ostvariti svoje ciljeve. Svi znamo da su Zvezdini ciljevi uvek najviši - da napadne sve trofeje - naveo je Antić i prokomentarisao činjenicu da je bio na meču između Partizana i FMP-a, ali da nije gajio simpatije ni prema jednom timu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija