• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

08:50

(VIDEO) SVI SU GLEDALI U JOKIĆEVE PATIKE! Evo šta je Novicki naterao Nikolu da uradi!

Košarka

(VIDEO) SVI SU GLEDALI U JOKIĆEVE PATIKE! Evo šta je Novicki naterao Nikolu da uradi!

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić imao je vatrenom krštenje na Ol-staru, kaže da je uživao i nada se da će i naredne godine biti deo spektakla

U 68. Ol-star meču tim Lebrona Džejmsa savladao je ekipu Janisa Adetokumba rezultatom 178:164. Jokić je na terenu proveo 13 minuta, a postigao je šest poena.

- Takmičenje u veštinama je bilo uzbudljivo, utakmica je bila zanimljiva. Imali smo priliku da vidimo ko je kakav van košarke. Bilo je kul. Dobro je za organizaciju, dobro je za mene, ovo je situacija u kojoj svi pobeđuju. Blagosloven sam što sam se našao u ovoj situaciji, a nadam se da će me izabrati i sledeće godine - kazao je srpski as.

Poslednji put na Ol-star meču učestvovali su Dirk Novicki i Dvejn Vejd, koji će završiti karijere posle aktuelne sezone.

- Počastvovan sam. Zbog svega što su Dirk i Vejd uradili za NBA i košarku ovo je bilo neverovatno iskustvo. Moramo da sledimo njihov put, ne samo na terenu, već i van njega.

Jokić je pažnju privukao i zbog dve različite patike.

- Nisam želeo da izgledam kao Dirk Novicki. Morao sam sam izmislim nešto pa sam izabrao dve različite - rekao je Jokić. 

Majkl Meloun, trener Detroita, i Nikola Jokić, ovog puta bili su na suprotnim stranama

- Još se nisam rukovao sa njim posle utakmice. Šalim se, jesam, jesam. Drago mi je zbog njega. Vodili smo u prvom poluvremenu, ali oni okrenuli. Pogodili su mnogo šuteva - rekao je Jokić.

 

 

 

 

 

(VIDEO) CEO SVET BRUJI O OVOME, JOKIĆ ISMEJAO LEBRONA! Samo Džoker može OVO DA URADI Kralju!

(VIDEO) OL-STAR NIJE VIDEO PRAVOG JOKIĆA! Samo 6 poena, bez asistencije, ali je NASAMARIO DŽEJMSA, a ovaj RAFALNOM PALJBOM UNIŠTIO Janisa i društvo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija