• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2019

09:32

DOK JEDNOM NE SMRKE... Bobija čeka VELIKA šansa!

Košarka

DOK JEDNOM NE SMRKE... Bobija čeka VELIKA šansa!

Podeli vest

Život je obično takav. Dok jednom ne smrkne, drugom neće svanuti. Boban Marjanović uskoro bi mogao da dobije veliku šansu u dresu Filadelfije

Naš centar se sjajno snašao u NBA ligi, ali činjenica je da mu nedostaju minuti i utakmice. Pred sam kraj trejd roka stigao je u Filu, dobija priliku da igra, a sada bi mogao mnogo više da bude na terenu. Razlog? Tokom Ol-star pauze Džoel Embid se povredio. Centru je stradalo koleno, i tek za sedam dana će ponovo na preglede a onda će njegov status biti određen.

Marjanović bi trebalo da ima veću ulogu u tri naredna duela Filadelfije. Oni će u rasponu od četiri dana odigrati tri utakmice, a protivnici će im biti Majami, Portland i Nju Orleans.

KAD AMERI HVALE SRBINA Jedinstveni Jokić bolji od Irvinga, Hardena i najvećih NBA ZVEZDA

Vreme je da Bobi pokaže koliko može i treneru Bretu Braunu da dodatni razlog da mu ukaže poverenje. Sve je na Bobiju...

SVET KOŠARKE U SUZAMA Najvećem talentu jezivo stradalo koleno, pukla je i patika

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija