• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2019

07:20

(VIDEO) SRPSKO NBA VEČE: Bobijeva eksplozija, Bogdan namučio šampiona

Košarka

(VIDEO) SRPSKO NBA VEČE: Bobijeva eksplozija, Bogdan namučio šampiona

Podeli vest

Posle Ol-star pauze, u NBA ligi su ponovo počele utakmice. Filadelfija našeg Bobana Marjanovića bila je bolja od Majamija 106:102, dok je Sakramento Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice izgubio od šampiona NBA lige Golden Stejta posle dramatične završnice - 125:123

Bobi je zaslužio šansu! Srbin je konačno dobio više prostora i odigrao je odličan meč. Kako je Džoel Embid povređen naš centar se našao u prvom planu. Za 27 minuta na terenu postigao je 19 poena uz 12 skokova. 

 

 

 

On se odlično snašao protiv Hasana Vajtsajda, i u nekoliko navrata pokazao je zavidno košarkaško umeće. Marjanović je postigao i važne poene sa linije za slobodna bacanja, a bio je i starter. Bobi je na ovom susretu prebacio 1000 poena u NBA ligi.

Najbolji u redovima FIle bio je Tobajas Heris sa 23 poena, dok je "vrelinu" predvodio sjajni Vejd sa 19 poena.

Šteta za Kingse... Namučili su Golden Stejt, vodili sve do četvrte deonice, ali nisu imali snage da slave - 125:123! Imali su čak i šut za produžetak, ali je Hild promašio.

 

 

Bogdan Bogdanović je odigrao dobar duel, postigao je 14 poena imao je tri skoka i šest asistencija. Na terenu je proveo 31. minut i ponovo je bio velika snaga svog tima.

 

 

Na ovom susretu Nemanja Bjelica bio je na klupi i nije dobio šansu. Razlog za to leži u odličnoj igri Marvina Beglija koji je postigao 28 poena. Šampiona NBA lige predvodio je odlični Kari sa 36 poena.

Kingsi su na dobrom putu, ovo je utakmica koja obećava.

Igor Kokoškov će što pre želeti da zaboravi prvu sezonu. Njegov Feniks je izgubio od Klivlenda 111:98, a naš trener na klupi NBA tima, nije imao rešenje za "konjanike".

OSTALI REZULTATI:

Klivlend - Feniks 111:98

Filadelfija - Majami 106:102

Bruklin - Portland 99:113

Milvoki - Boston 98:97

Golden Stejt - Sakramento 125:123

LA Lejkers - Hjuston 111:106

DOK JEDNOM NE SMRKE... Bobija čeka VELIKA šansa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija