• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2019

08:03

(VIDEO) ZLATNO PRAVILO NBA LIGE! Nikada ne ljutite Jokića, onda postaje MAŠINA!

Košarka

(VIDEO) ZLATNO PRAVILO NBA LIGE! Nikada ne ljutite Jokića, onda postaje MAŠINA!

Podeli vest

Još jedno sjajno veče za Nikolu Jokića! Njegov Denver je bio bolji od Dalasa 114:104, a Srbin je još jednom zablistao

Čekao se duel Luke Dončića i Nikole Jokića! Svi u NBA su želeli da vide nadmetanje dva možda i najveća talenta lige, ali... Slovenac ima problema sa povredom skočnog zgloba, bio je van tima na ovom susretu. Ipak, Srbin se potrudio da ova utakmica dobije posebnu draž.

 

 

Jokić je meč završio sa 19 poena, imao je 13 skokova i osam asistencija. Bio je tako blizu novog tripl-dabl učinka, a posebno je zanimljivo da je u ova tri parametra bio najbolji u svom timu.

Naš centar je dobro počeo utakmicu, ali je onda rano zaradio tri lične greške. Od toga mu je dva puta sviran faul u napadu, naljutio se na sudije i onda je usledila eksplozija. Kada se vratio na teren krenuo je da igra onako kako najbolje može. 

 

 

Poveo je svoj tim do pobede, a prednost je u trećoj deonici samo rasla. Na kraju Denver je stigao do velikog 40. trijumfa od početka NBA lige.

Utakmica večeri bio je meč između Oklahome i Jute! Posle dva produžetka i velike borbe, Tanderi su slavili sa 148:147! Koš za pobedu postigao je Pol Džordž koji je susret završio sa 45 poena, a isti učinak imao je i Rasel Vestrbruk!

 

 

Toronto je bio bolji od San Anotnija (120:117), a duel je obeležio povratak Demara Derouzana u Kanadu. Ipak, sjajni as nije imao mnogo razloga za radovanje.

OSTALI REZULTATI: 

Indijana - Nju Orleans 126:111

Šarlot - Vašington 123:110

Toronto - San Antonio 120:117

Orlando - Čikago 109:110

Njujork - Minesota 104:115

Atlanta - Detroit 122:125

Memfis - LA Klipers 106:112

Dalas - Denver 104:114

Oklhoma - Juta 148:147

SVE MU DIRAJ, SAMO OVO NE! Jokić otkrio bez čega ne može!

DOK JOKIĆ NERVIRA SRBIJU! Bogdan jako o reprezentaciji: Ja sam uvek TU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija