• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2019

09:00

NAVIJAČI, NEMA IZGOVORA, "PIONIR" MORA DA SE TRESE, "orlovima" je potrebna podrška po poslednje sirene!

Košarka

NAVIJAČI, NEMA IZGOVORA, "PIONIR" MORA DA SE TRESE, "orlovima" je potrebna podrška po poslednje sirene!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije ima poslednju priliku da se domogne Svetskog prvenstva u Kini. Rival je selekcija Izraela (nedelja, 16.00, RTS 1) koju izabranici Aleksandra Đorđevića moraju da poraze ukoliko žele da se plasiraju na Mundobasket i sve što je momcima potrebno je bezrezervna podrška navijača

Sem Miloša Teodosića koji je igrao i protiv Estonije, reprezentacija Srbije će biti pojačana sa nekoliko igrača iz evroligaških timova među kojima su Nikola Milutinov i Vladimir Lučić.

Nema sumnje, momci koji budu na parketu protiv Izraela daće poslednji atom snage da odvedu svoju zemlju na svetsku košarkašku smotru. Red je da prestanemo sa pričamo ko je došao, a ko nije hteo, ko je mogao, kome nisi dali da igra za Srbiju... Momci koju su tu zaslužuju pomoć, pomoć navijača, huk sa tribina "Pionira", koji će da ih nosi četiri četvrtine do pobede, do Kine.

To je jedan meč, značiće nam publika mnogo. Nadam se da će doći mnogo ljudi. Ove kvalifikacije, na način na koji se igraju, nisu nimalo lake. Mnogo kvalitetnih igrača je tu. Nadam se pobedi. Moramo mnogo koncentrisanije i bolje da odigramo tu utakmicu - rekao je Miloš Teodosić. 

I nije ovo prvi put da je pred "orlovima" težak zadatak. Naša reprezentacija je kroz sličan pakao prošla i na putu ka Evrobasketu 2013. u Sloveniji. I tada su nam Estonci zagorčali život (81:88), a onda je učešće na EP overeno trijumfom u "Pioniru", baš protiv selekcije Izraela (83:67).

Sve ovo su na sopstvenoj koži osetili naši igrači koji su tada žestoko borili i izborili plasman na šampionat Evrope.

Da! Ne smemo da zaboravimo, uz navijačena tribinama, na klupi imamom jak adut - selektora Aleksandra Đorđevića. Čoveka koji zna kako se dobijaju najteži mečevi. Svetsko prvenstvo bez Srbije? To nije opcija. Zato, svi u "pionir", nema izgovora.

"ORLOVI", ZGAZITE TE IZRAELCE! Košarkaši Srbije igraju meč odluke za plasman na Svetsko prvenstvo

SALE GLEDA U TEA Kapitenu nedostaje sve, samo je TALENAT tu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija