• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2019

18:20

ODVEO SRBIJU U KINU, PA OTVORIO DUŠU! Đorđević: Kalendar ubija igrače i reprezentaciju!

Košarka

ODVEO SRBIJU U KINU, PA OTVORIO DUŠU! Đorđević: Kalendar ubija igrače i reprezentaciju!

Podeli vest

Košarkaši Srbije ostvarili su svoj cilj... "Orlovi" su overili mesto na Svetskom prvenstvu u Kini, a posle teških i dugih kvalifikacija, selektor Aleksandar Đorđević rešio je da otvori dušu i ovaj sport uporedi sa šahom

- Čestitke igračima, imali su najteži posao u prethodne dve godine. Odgovorili su na sve izazove. Nije slučajno što je Gagi (Milosavljević) ovde pored mene na konferenciji, on je tipičan primer igrača iz srpske košarke i hvala mu. Nisam inače emotivan ali možda jeste takav trenutak. Niko nije razumeo koliko će biti teško, da su ova pravila u kvalifikacijama promenila sva pravila. Ovo nije fer – ovo je više igranje šaha, povrede, pravi kvalitet košarke su samo igrači a mi igrače nismo mogli da imamo. Kalendar ubija igrače pa i reprezentacije. Izraelci su nas dobili tamo ali nisam sumnjao u naše momke - rekao je Đorđević.

Selektor se zahvalio publici.

- Hvala publici i svima koji su nas pratili tokom ovih kvalifikacija. Imali smo i čartere, Savez je sve uradio da nam olakša putovanja. Igra možda nije bitna, danas je bilo atraktivnih poteza i težicemo i dalje tome. Mnogo pritisaka je bilo, stalo nam je bilo da odemo na SP i ponosan sam što smo se plasirali. Ne potcenjujte nikada nikoga ko radi u Košarkaškom savezu Srbije. I sve ono što je taj Savez sve uradio u proteklih 90 godina - zaključio je Đorđević.

 

KINO, STIŽEMO! Srbija pregazila Izrael i plasirala se na Svetsko prvenstvo!

(VIDEO) STRAŠNO ZAKUCAVANJE! Teo sve vidi, a Gagi leti!

SRBIJA POLETELA KA KINI! Lučić u prvi plan stavio TIM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija