• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2019

16:57

SRBI NA CENI U EVROPI! Saša Obradović preuzima Monako!

Košarka

SRBI NA CENI U EVROPI! Saša Obradović preuzima Monako!

Podeli vest

Nakon što se pre desetak dana pojavila informacija da bi Saša Obradović mogao da pronađe angažman, stigla je i potvrda - Srbin je novi trener Monaka

Nekadašnji strateg Albe iz Berlina i Lokomotive Kubanj zameniće na klupi tima iz Kneževine dosadašnjeg trenera Sašu Filipovskog.

Nakon eliminacije iz Evrokupa u TOP 16 fazi, čelni ljudi tima iz Monte Karla odlučili su da se oproste sa Slovencem, a na njegovo mesto dovedu još jednog trenera sa područja bivše Jugoslavije.

Nekadašnji as Crvene zvezde bez posla je od kako se rastao sa Lokomotivom iz Kubanja sa kojom je prošle sezone igrao finale Evrokupa, ali je doživeo poraz u finalu od Darušafake.

IDU NA ZAVRŠNI TURNIR EL! Megini klinci preslišali Zvezdu

(VIDEO) EVROPSKI NBA! Srbi su majstori zakucavanja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija