• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2019

19:27

(VIDEO) PAO MU MRAK NA OČI! Zvezdin kapiten pobesneo zbog priče o "klizećem startu"!

Košarka

(VIDEO) PAO MU MRAK NA OČI! Zvezdin kapiten pobesneo zbog priče o "klizećem startu"!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde bili su bolji od Partizana u večitom derbiju koji je odigran u ABA ligi (70:68). Posle meča mnogo se pričalo o jednom potezu Branka Lazića

Kapiten Zvezde je oštro startovao na Aleksa Renfroa. Nagazio je pleja Partizana i povredio mu je skočni zglob. Navijači crno-belih imali su mnogo komentara na ovaj Lazićev potez.

Foto: printscreen Twitter

Nazvali su ga klizećim startom za zatvor. Izgleda da su te reči baš pogodile iskusnog beka.

- Sramno je šta se piše. Umesto o koševima, igri, glavna tema je neki klizeći start? Ima li mere, ima li granice ukusa - kratko je napisao Lazić na svom Instagram profilu.

Činjenica da je Lazić nagazio Renfora, a ovim gestom kapiten Zvezde pokazao je šta misli o svemu...

(VIDEO) KLIZEĆI LAZIĆA PODIGAO BURU U JAVNOSTI! Zvezdin kapiten pokupio Renfra, ali sudije su ostale bez reakcije




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 5 godina

Da li je klizeci start ili nije, to najbolje zna Lazic. Cinjenice iz malo vecih takmicenja od Jadranske lige su sasvim jasne. Igre veoma malo, zbog slicnih startova. Utakmica i ne pocne, a on startuje sa bar TRI line. Najblje je da on kaze u cemu je problem.

Neko Iz Mase

pre 5 godina

Sramno je kako je Lazic pokusao spreciti Renfroa. Sramno je da sudije ne sviraju faul. Jos sramnije da Lazic pokusava da prikrije ono sto je uradio.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija