• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

08:52

(VIDEO) LEBRON NIJE GAZDA U LOS ANĐELESU! Klipersi bolji od Lejkersa, Dončić se brukao, Vejd pisao istoriju!

Košarka

(VIDEO) LEBRON NIJE GAZDA U LOS ANĐELESU! Klipersi bolji od Lejkersa, Dončić se brukao, Vejd pisao istoriju!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Klipersa bili su bolji na gostovanju gradskom rivalu. Lejkersi su doživeli poraz 113:105 i tako zakomplikovali borbu za plej-of

U "gradu Anđela" pita se samo jedna ekipa, a to su Klipersi koji su do treće vezane pobede došli u okršaju gradskih rivala. Domaćinu nije pomogao ni raspoloženi Lebron Džejms te su ostali ispod crte i sada im plej-of mesto "beži" za čak šest pobeda (San Antonio je na osmom mestu).

Danilo Galinari sa 23 i Lu Vilijams sa 21 poenom bili su najbolji u pobedničkoj ekipi, na drugoj strani Ražon Rondo stigao je do tripl-dabla (24p, 10sk, 12as), LeBron Džejms je imao 27 poena, osam skokova i šest asistencija.

Dalas Maveriksi Luke Dončića propisno su se izblamirali u okršaju sa Bruklin Netsima (127:88). Domaći su se bukvalno poigravali sa nemoćnim protivnikom. Dovoljno govori podatak da su imali čak šestoricu dvocifrenih igrača. 

Najbolji je bio Demar Kerol sa 22, Letonac Rodions Kuruc ubacio 19, Karis Levert 18. U poraženoj ekipi, jedine svetle tačke bili su Dvajt Paul sa 20 i Luka Dončić sa 16 poena, uz šest skokova.

Na meču Majami Hita i Atlanta Hoksa pisala se istorija. Dva veterana NBA lige pokazala su zašto spadaju u sam krem najbolje košarkaške lige na svetu. Podsetili su Dvejn Vejd i Vins Kartet na slavne dane. 

Veteran Majamija, koji igra poslednju sezonu u karijeri, na meču sa Atlantom stigao je 1052. blokade u NBA i pretekao Majkla Džordana na listi najboljih blokera među bekovima. Sa druge strane, Kartet je sa 21 postignutim poenom stigao do 20. pozicije na večnoj listi strelaca.

 

Nju Orleans je bio bolji od Jute 115:112, Džulijus Renld i Džru Holidej postigli su po 30 poena, prva zvezda Pelikansa Entoni Dejvis 15 poena uz 11 skokova.

Najlošiji tim Zapada Finiks iznenadio je najbolji tim lige Milvoki i slavio sa 114:105. Keli Ubre je imao dabl-dabl od 27 poena i 13 skokova, DeAndre Ejton takođe dabl-dabl (19p, 12sk), Devin Buker 22 poena.

(VIDEO) BOGDAN I BJELICA NE ODUSTAJU OD PLEJ-OFA! Sakramento bez problema sa Njujorčanima!

(VIDEO) PROTIV "LUDOG SRBINA" NE POMAŽE NI DABL-DABL JOKIĆA! Denver kasno upalio motore protiv San Antonija!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija