• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

13:52

(VIDEO) ŠTA URADI, LEBRONE? Džejms je prestigao Džordana, ali i uradio glupost koja ne ide uz njega

Košarka

(VIDEO) ŠTA URADI, LEBRONE? Džejms je prestigao Džordana, ali i uradio glupost koja ne ide uz njega

Podeli vest

Briljirao je Lebron Džejms u porazu Los Anđeles Lejkersa protiv Denvera u noći kada je prestigao Majkla Džordana na večnoj listi strelaca NBA lige, ali je stigao da napravi i glupost koja ne priliči igraču ovakvog renomea

Džejms je na dva i po minuta do kraj meča i vođstva Denvera od plus 13 odlučio da ne dodiruje loptu što duže moguće kako bi vreme stajalo, ali je preterao u svojoj zamisli pa je na kraju ona otišla u aut i napad je pripao gostujućoj ekipi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoće li to Lebron da glumi u Space Jamu 2 košarkaša kom su ukrali talenat?

Објава коју дели Misko4R (@dnevna_doza_miska_raznatovica) дана 7. Мар 2019. у 3:57 PST

 

To je praktično i otvorilo vrata porazu Lejkersa, koji do kraja meč nisu uspeli da nađu rešenje da slome otpor ekipe iz Kolorada.

(VIDEO) LEBRON PRESTIGAO DŽORDANA, SLEDEĆI JE BRAJANT! Džejms četvrti na većnoj listi NBA strelaca

(VIDEO) JOKIĆ BOLJI OD LEBRONA! Srbin dominirao pod obručima, pobeda Denvera nad Lejkersima




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija