• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

10:41

GLUPOST! Bivši NBA as potpuno OTPISAO JOKIĆA jer ne radi SPEKTAKULARNE stvari!?

Košarka

GLUPOST! Bivši NBA as potpuno OTPISAO JOKIĆA jer ne radi SPEKTAKULARNE stvari!?

Podeli vest

Pol Pirs jeste bio velika NBA zvezda, ali... U ulozi stručnog konsultanta se loše snalazi. To je dokazao još jednom, a ovoga puta tema je bio naš Nikola Jokić i njegova trka za MVP nagradu

- Kada na kraju utakmice pogledate statistiku Jokića, on ima 20 poena, 10 skokova, osam asistencija... Ali, kada pogledate druge košarkaše poput Janisa, Džordža, Harden, oni su neverovatni, ne radi se samo o statistici. Rade spektakularne stvari, na spektakularan način - rekao je Pirs. 

Njegova priča nije imala baš neki argument.

Nije samo atraktivnost. Čonsi (Bilaps) je rekao da njegova igra nije "seksi" kažete Jokićevu jednu veliku, prepoznatljivu, utakmicu ove sezone? Harden je imao utakmicu protvi Golden Stejta, Janis protiv Lejkersa... Koju je veliku utakmicu Jokić imao ove sezone da biste rekli "ovaj momak mora da bude najbolji?- zaključio je Pirs.

Nikola Jokić igra sezonu iz snova, a tužno je što mišljenje Pola Pirsa dele i neki NBA stručnjaci. Atrakcija im je na prvom mestu... Možda ne zakuca, ali način na koji se igra sa rivalima je više nego spektakularan, a to su svi prevideli.

(VIDEO) JOKIĆ SE BAŠ ŠALI SA LEJKERSIMA! Jednim potezom naš centar nasmejao je Ameriku!

"NISAM MISLIO DA ĆU IKADA IGRATI U NBA"! Košarkaška bajka, Džordanov rekord i asistencije koje dvojicu čine srećnim!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija