• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

20:46

(VIDEO) BUDUĆNOST OPET PUKLA U "MORAČI", dabl-dabl Milutinova!

Košarka

(VIDEO) BUDUĆNOST OPET PUKLA U "MORAČI", dabl-dabl Milutinova!

Podeli vest

Košarkaši Olimpijakosa savladali su u 25. kolu Evrolige na gostovanju u dvorani "Morača" Budućnost rezultatom 89:76

Olimpijakos ima 12 pobeda i 12 poraza i vodi veliku borbu za plej-of, dok je Budućnost pretposlednja sa skorom 6-18.  Budućnost je pretrpela novi poraz u svojoj "Morači", ukupno peti zaredom u Evroligi.

Olimpijakos je predvodio Jorgos Printezis sa 19 poena, a istakao se srpski centar Nikola Milutinov sa dabl-dablom od 15 poena i 12 skokova. Najdžel Vilijams-Gos je imao 12 poena, isto koliko i Saša Vezenkov, ali je šutirao dosta loše iz igre, 4/13. Milutinov je meč završio sa indeksom korisnosti od 29 i istakao kandidaturu za tim kola.

Klub iz Pireja je dominirao na početku meča, poveo 15:4, ali se Budućnost probudila, najviše preko Norisa Kola, koji je upisao deset poena i doveo svoju ekipu u vođstvo 18:17.

Međutim, Olimpijakos je ipak dobio četvrtinu, potom se u nastavku razigrao Aksel Tupan, pa je Olimpijakos pobegao na 12 poena prednosti.

U trećoj četvrtini izabranici Jasmina Repeše nisu imali odgovor za raspoložwene goste, koji su samo povećavali prednost. Pred poslednjih deset minuta Grci su imali vođstvo od 73:54, ali je u poslednjih nekoliko minuta meča opao ritam pa je Budućnost uspela da smanji rezultat i spreči totalni debakl.

 

 

(VIDEO) LARKIN UPROPASTIO BARSU, CSKA prejak za Nedovića i Micova!

 

EVROLIGA


25. kolo

Petak

CSKA - Armani 101:95
Efes - Barselona 92:70
Budućnost - Olimpijakos 76:89
Baskonija - Himki 104:86

Četvrtak

Darušafaka - Panatinaikos 67:91
Žalgiris - G. Kanarija 98:64
Bajern - Makabi 70:77
Real Madrid - Fenerbahče 101:86

 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija