• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

12:26

(VIDEO) TRANSFORMACIJA! Ko bi rekao da će ovaj BUCKO iz Sombora jednog dana razbijati u NBA!?

Košarka

(VIDEO) TRANSFORMACIJA! Ko bi rekao da će ovaj BUCKO iz Sombora jednog dana razbijati u NBA!?

Podeli vest

Priča Nikole Jokića je bajkovita... Naš as blista u NBA ligi, najbolji je igrač Denvera, a do pre nekoliko godina nije mogao ni da sanja kakav ga uspeh čeka

Ko bi rekao da će bućko sa ovog snimka biti igrač koji se nadmeće sa Lebronom, cepa mrežice i dodaje loptu na neverovatan način u najjačoj ligi sveta.

Naravno, ništa od toga nije slučajno. Mnogo rada je Jokić uložio, prestao je da pije Koka-kolu i sada se hrani zdravo. Svakog leta je radio pakleno i uspeo je da u prvi plan stavi svoj talenat.

Daleko od toga da je velika atleta, ali sjajno se nosi sa najjačim igračima sveta. Nekada nije mogao da uradi sklek, na ovom kampu nije izgledao kao neko ko će blistati, ali...

Jokić je najbolji primer svima da nema odustajanja. Na neverovatan način je sakrio svoje nedostatke i postao jedan od najboljih centara u NBA ligi.

Mali bucko iz Sombora je sada Ol-star igrač, čovek koji je postavio i neke rekorde u NBA ligi. 

(VIDEO) NASMEJAO JE SVE! Jokić i opuštena asistencija sudiji i to GLAVOM!

GLUPOST! Bivši NBA as potpuno OTPISAO JOKIĆA jer ne radi SPEKTAKULARNE stvari!?

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija