• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

08:22

MUKA ZA "KRALJA" Kajri razbio Lebrona, za Rouza više ništa nije slučajno

Košarka

MUKA ZA "KRALJA" Kajri razbio Lebrona, za Rouza više ništa nije slučajno

Podeli vest

Lebron Džejms gotovo izvesno neće igrati u plej-ofu! I pored sjajne partije "kralja" njegovi Lejkersi poraženi su od ekipe Bostona u velikom derbiju 120:107

"Jezerdžije" imaju mnogo problema sa povredama... Listi igrača koji neće nastupati do kraja sezone pridružio se i Brendon Ingram. Sa druge strane Boston je to iskoristio i pokazao da mu je forma u usponu posle jednog kriznog perioda.

Džejms je ostvario tripl-dabl imao je 30 poena, 12 asistencija i 10 skokova ali ni to nije pomoglo njegovom timu. Na drugoj strani Karji Irving postigao je 30 poena, dok su Smart i Moris dodali po 16

Kajri je bio izuzetno motivisan protiv bivšeg saigrača i bez obzira što mu je priznao da je pogrešio kada je otišao iz Klivlenda, jasno se videlo da je baš raspoložen za igru.

Minesota Timbervulvsi slavili su kod kuće protiv Vašingtona i to posle produžetka - 135:130. Sve ljubitelje košarke raduje još jedan odlična partija Derika Rouza. Sjajni as postigao je 29 poena i tako još jednom pokazao da je ovo sezona u kojoj se vraća u punom sjajnu.

Bruklin Netsi zabeležili su izuzetno važan trijumf u borbi za plej-of, na gostovanju Atlanti 114:112, dok je Feniks našeg Igora Kokoškova izgubio od Portlanda 127:120.

NBA REZULTATI:

Atlanta - Bruklin 112:114

Minesota - Vašington 135:130 (pp)

LA Lejkers - Boston 107:120

Milvoko - Šarlot 131:114

Portland - Finiks 127:120

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(VIDEO) TRANSFORMACIJA! Ko bi rekao da će ovaj BUCKO iz Sombora jednog dana razbijati u NBA!?

(VIDEO) NASMEJAO JE SVE! Jokić i opuštena asistencija sudiji i to GLAVOM!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija