• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

08:28

(VIDEO) KOKOŠKOV SRUŠIO GOLDEN STEJT! Finiks posle četiri i po godine nadigrao šampiona, Dončiću izmakao tripl-dabl

Košarka

(VIDEO) KOKOŠKOV SRUŠIO GOLDEN STEJT! Finiks posle četiri i po godine nadigrao šampiona, Dončiću izmakao tripl-dabl

Podeli vest

U noći između nedelje i ponedeljka najveće iznenađenje priredili su košarkaši Finiksa, srpskog trenera Igora Kokoškova, koji su posle četiri i po godine uspeli da savladaju šampionski sastav Golden Stejta 115:111

Poslednjplasirani tim na Zapadu je do pobede predvodio neverovatni Buker sa dabl-dabl učinkom od čak 37 poena uz 11 asistencija i osam skokova, dok je Ubre bio takođe zapažen u pobedničkom timu ostvarivši učinak od 22 poena uz jednu dodatu i pet uhvaćenih lopti.

U poraženom timu istakli su se Klej Tompsona sa 28 i Kevin Durent sa 25 poena.

Košarkaši San Antonija savladali su Milvoki 121:114 u meču koji će ostati upamćen kao prvi za Pau Gasola u dresu Baksa protiv Sparsa iz kojih je prešao u ovaj tim.

Gasol se nije proslavio protiv bivšeg kluba pošto je svega 14 i po minuta u igri ubacio tri poena uz jednu asistenciju i tri skoka, a za razliku od vremešnog Španca u poraženom timu se istakao Janis Adetokumbo sa dabl-dabl učinkom od 27 poena, 13 skokova i šest asistencija, dok je zapažen bio i Erik Bledzo sa 21 poenom uz šest asistencija i dve uhvaćene lopte.

Kod pobednika Oldriž je ubacio 29, a De Rozan 28 poena.

U neizvesnoj završnici Dalas je ostao bez pobede protiv Hjustona koji je slavio u teksaškom derbiju rezultatom 94:93. U poraženom timu Dončiću je za dlaku izmakao tripl-dabl pošto je imao 19 poena, 15 skokova i devet asistencija, goste su do pobede predvodili Gordon sa 26 i Harden sa 20 poena.

U četvrtom meču večeri Minesota je bila bolja od Njujorka i slavila sa 103:92.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17