• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

08:21

NBA KAO NEKAD! Veče kada je palo pesničenje, Boston razbijen u komadiće, Rasov skandal

Košarka

NBA KAO NEKAD! Veče kada je palo pesničenje, Boston razbijen u komadiće, Rasov skandal

Podeli vest

Ludo NBA veče je za nama... Borba za plej-of je sve jača, a ovoga puta u centru pažnje bio je duel Toronta i Klivlenda. Kavalirsi su slavili 121:106, a susret je obeležila tuča

Nije NBA kao nekada... Nekada se igralo mnogo čvršće, a sada košarkaši teže podnose kontakt. Ovoga puta Serž Ibaka je izgubio živce. Posle jednog duela udario je pesnicom Markisa Krisa. Ni ovaj mu nije ostao dužan, pa je košarka na trenutak ličila na boks. 

Pesnice su letele na sve strane, a oba igrača su isključena. Do kraja Klivlend je iznenadio favorita i tako stigao do trijumfa koji bi mogao da im pomogne i pokaže da mogu sa svima.

Nešto ne štima u Bostonu! Slavni tim je pregažen od strane LA Klipesa (140:115). Nisu Seltiski znali šta ih je snašlo. Teri Rozir je postigao 26 poena za "zelene", dok je pobednike predvodio Galinari sa 25 poena.

U meču Jute i Oklahome došlo je do velike frke. Slavili su Tanderi 98:89, a u centru skandala našao se Rasel Vestbruk.

On tvrdi da mu je jedan bračni par sa tribina poručio da će klečati na kolenima, kao nekada. Potpuno je pobesneo i došlo je do žestoke rasprave:

 

 (VIDEO) KINGSI SU STALI! Naš "Profesor" je proigrao, ali Sakramento je u OZBILJNOM PROBLEMU!

"JE*ENO MI GA JE DOSTA!" Panika u Golden Stejtu, trener nije mogao više da izdrži!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija