• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2019

08:35

(VIDEO) DONČIĆ ZA POBEDU, NEEEEEE IPAK JOKIĆ! Izraz lica sve govori, ovako je Nikola UNIŠTIO Luku!

Košarka

(VIDEO) DONČIĆ ZA POBEDU, NEEEEEE IPAK JOKIĆ! Izraz lica sve govori, ovako je Nikola UNIŠTIO Luku!

Podeli vest

Luka Dončić za pobedu, neeee ipak Nikola Jokić! Srpski centar je uz zvuk sirene srušio snove mladog Slovenca i doneo pobedu Denveru protiv Dalasa (100:99)

Luka Dončić pogotkom početkom četvrte četvrtine doneo velikih "+12" Dalasu, a Jokić je u tim trenucima sedeo na klupi. Sve do šest i pol minuta pre kraja srpski centar nije postigao nijedan poen iz igre. A, onda je u završnici preuzeo odgovornost i napravio dar-mar. 

U poslednjoj četvrtini Nikola je dao devet poena, uz poslednji na utakmici za pobedu. Denver je u poslednji minut ušao s poenom prednosti nakon pogotka Jokića sa slobodnog bacanja. Dončić je ipak vratio Dalasu prednost pet i po sekundi pre kraja spektakularnim zakucavanjem. Ali, nije pogodio dodatno bacanje, kaznio je to Jokić.

(VIDEO) BUM BUM JOKIIIIIĆ! Strašni Srbin u POSLEDNJOJ SEKUNDI doneo pobedu Denveru i RASPLAKAO Dončića!

(VIDEO) ŠTA RADI OVAJ ČOVEK! Jokić je OVAKO srušio Dalas, a onda je NASTAO DELIRIJUM NA TRIBINAMA!

Nakon driblinga iz teške pozicije pogodio je za pobedu. Dok je cela dvorana slavila Nikolu, Luka je u neverici skoro zaplako, nije mogao da veruje šta se desilo. 
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija