• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2019

21:00

(VIDEO) FENER SLAVIO U TRILERU PROTIV BARSELONE! Obradović bolji od Pešića, Slukas sipao trojke

Košarka

(VIDEO) FENER SLAVIO U TRILERU PROTIV BARSELONE! Obradović bolji od Pešića, Slukas sipao trojke

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea slavili su u izuzetno uzbudljivom meču protiv Barselone u Istanbulu 88:82 u 26. kolu Evrolige

U okršaju srpskih trenerski velikana, Željko Obradović je nadmudrio Svetislava Pešića, koji je zbog prigovora već u prvom minutu isključen iz igre.

Bez obzira na to, Barselona je bila dominantna veći deo meča, da bi tek u finišu prepustila prednost domaćinu posle koje joj nije bilo oporavka.

Ovom pobedom Fenerbahče je napravio korak više kao očuvanju prvog mesta do kraja regularnog dela u kome je plasman u četvrtfinale već obezbedio, dok će Barselona u preostala četiri kola gotovo izvesno obezbediti TOP8, ali se još čeka na to.

(VIDEO) PEŠIĆ IZGUBIO ŽIVCE VEĆ U PRVOM MINUTU! Trener Barselone napao sudiju i odmah zaradio isključenje

U pobedničkoj ekipi istakao se Kostas Slukas sa 22 poena uz šut za tri poena 5/5, a pratio ga je po učinku Bobi Dikson sa 19 i Nikolo Meli sa 13 poena.

U poraženom timu Jaka Blažič je imao 15 poena, a po 12 su ubacili Kris Singlton i Ante Tomić. 

Nešto ranije, CSKA je poražen u poslednjim sekundama na svom terenu od Panatinaikosa rezultatom 78:77, dok je u poslednjem meču kola podgorička Budućnost glatko poražena na gostovanju Baskoniji 82:62.


EVROLIGA

26. kolo

Četvrtak
Himki - Real Madrid 75:100
Žalgiris - Bajern 85:79
Makabi - Efes 71:79
Armani - Olimpijakos 66:57
Gran Kanarija - Darušafaka 84:64

Petak
CSKA Moskva - Panatinaikos  77:78
Fenerbahče - Barselona 88:82
Baskonija - Budućnost 82:62

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija