• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

08:14

I ONI HOĆE ZAJEDNO U ABA LIGU? Gazde velikana htele da se biju, palo je i pljuvanje!

Košarka

I ONI HOĆE ZAJEDNO U ABA LIGU? Gazde velikana htele da se biju, palo je i pljuvanje!

Podeli vest

Nema mira u Grčkoj... Košarka je ozbiljno uzdrmana u ovoj zemlji, a na sastanku na kojem je situacija trebalo da se smiri došlo je do sukoba između gazda Olimpijakosa i Panatinaikosa

Do cirkusa je došlo pred ministrom sporta u Vladi Grčke Jorgosom Vasiliadisem. Cilj sastanka bio je da se smire strasti pred duel koji je na programu u nedelju. Umesto dogovora da se utakmica odigra došlo je do skandala.

Prema navodima grčkih medija, gazda "zelenih" Dimitris Janakopulos demonstrativno je napustio sastanak jer su ga, kako tvrdi, predstavnici Olimpijakosa, braća Agelopulos i potpredsednik Jorgos Skindilias, vređala i gurala.

KAKVE VESTI IZ GRČKE! JOŠ JEDAN VELIKAN HOĆE U ABA LIGU!

Ipak, crveno-beli imaju drugačije tvrdnje. On istiću da je Janakopulos pljunuo nekoga iz delegacije Olimpijakosa.

- Gospodin Skindilijas je pretio da će da me istuče. Nedavno sam imao operaciju. Sada sam van zgrade, ali zovem vlasnika Olimpijakosa Georga Agelopulosa da dođe i udari me. Ne razumem zašto je sada organizovan ovaj sastanak. Postoje zakoni i oni moraju da se poštuju – rekao je Janakopulos.

BOMBA! OLIMPIJAKOS SE NE ŠALI, pitao za uslove da se priključi ABA ligi!

Cirkus traje, a sve je krenulo zbog sudija i utakmice u polufinalu Kupa. Olimpijakos neće da igra ako arbitri ne budu iz strane zemlje.

Da li nam ovako nešto treba u ABA ligi? Oba tima su slala pisma i žele u ovo takmičenje, ali... Doneli bi mnogo, ipak još jedan "rat" nam nije potreban.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija