• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

13:09

"ORLOVI" LETE 8.500 KILOMETARA! U dalekom Fošanu nas čeka velika vremenska razlika i prepotentni Italijani

Košarka

"ORLOVI" LETE 8.500 KILOMETARA! U dalekom Fošanu nas čeka velika vremenska razlika i prepotentni Italijani

Podeli vest

Da li je vreme da počnemo da maštamo o košarkašima Srbije na pobedničkom postolju? Jeste Svetsko prvenstvo daleko, ne znamo u kom sastavu ćemo igrati u Kini, ali... Mi smo zemlja košarke, a rivali koje smo dobili, kao i dalja ukrštanja daju nam mogućnost da već sad sanjamo. Srbija kreće iz dalekog Fošana

Ko će dočekati taj 31. avgust... Istina, moramo prvo da sačekmo spisak selektora Aleksandra Đorđevića, da vidimo ko će biti tu. Da se nadamo da će povrede da nas poštede i da vidimo Miloše Teodosića i drugove kako plešu 8.500 kilometara daleko od kuće. Baš toliko je od nas udaljen Fošan, grad u kojem će, nadamo se krenuti nova stranica naše košarkaške bajke.

U ovom gradu živi sedam miliona stanovnika, a možda baš odatle 12 momka iz male Srbije napravi prvi korak ka snovima. Vremenska razlika je ogromnih sedam sati.

ŽREB ZA SVETSKO PRVENSTVO! "Orlovi" protiv Italije, Filipina i Angole, na SAD možemo tek u polufinalu!

 

Grupa koju smo dobili zaista nije mnogo teška. Glavni konkurent za mesto broj jedan jeste Italija.

"Azuri" po imenima imaju dobar tim, ipak, nikada nisu uspeli da urade nešto ozbiljno. Uvek je pojedinac iznad ekipe, a gotov sve zvezde su najavile da će igrati... Danilo Galineri, igrač koji za sebe kaže da na svakom terenu na svetu može da postigne koš, kad god poželi biće najveća prepreka.

Foto: Tanjug/AP

Angola i Filipini jesu rivali za respeket, ali to su ekipe koje jednostavno moramo da pobedimo. 

Došlo je vreme da krenemo da maštamo, žreb je prošao, sada samo da prođe vreme...

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija