• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2019

23:21

(VIDEO) MARJANOVIĆ SKROMAN U POBEDI FILADELFIJE! Embid srušio Milvoki, Adetokumbov šou bez trijumfa

Košarka

(VIDEO) MARJANOVIĆ SKROMAN U POBEDI FILADELFIJE! Embid srušio Milvoki, Adetokumbov šou bez trijumfa

Podeli vest

Srpski košarkaš Boban Marjanović dao je skorman dopinos u pobedi svoje Filadelfije protiv Milvoki Baksa 130:125 koju je obeležila partija života Džoela Embida i nestvarno veče Janisa Adetokumba

Marjanović je za nešto manje od 11 minuta na terenu ubacio četiri poena i imao isto toliko skokova, pa je ušao u senku većine saigrača koji su bili zaslužni za 45. trijumf tima iz Pensilvanije kojim su načinili korak više ka plasmanu u plej-of.

Najzaslužniji za pobedu Seventinsiksersa bio je Džoel Embid sa neverovatnih 40 poena na meču uz 15 skokova i šest asistencija, a osim njega učinak vredne pažnje imao je i Džimi Batler sa 27 poena, šest skokova i tri upošljavanja saigrača.

U poraženoj ekipi dominirao je Janis Adetokumbo sa velikih 52 poena uz 16 skokova i sedam aistencija, a solidni su bili Kris Midloton sa 19 i Bruk Lopez sa 14.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija