• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2019

17:42

UNIKS MU DOŠAO GLAVE! Bivši trener Partizana napustio Lokomotivu!

Košarka

UNIKS MU DOŠAO GLAVE! Bivši trener Partizana napustio Lokomotivu!

Podeli vest

Nekadašnji trener Partizana Vlada Jovanovića neće više voditi ekipu Lokotive iz Kubanja, saopštio je ruski klub

Bivši pomoćnik Duška Vujoševića u taboru crno-belih od ovog utorka više nije šef stručnog štaba ekipe iz Kubanja.

- Vlada Jovanović je napustio mesto glevnog trenera Lokomotive Kubanj. Zahvaljujemo mu na obavljenom poslu i želimo puno sreće u daljoj karijeri - piše na profilu ruskog tima na Instagramu.

(VIDEO) KAD MARKOVIĆ POBESNI! Dao trojku pa nasrnuo na provokatora ali i sudiju!

Ekipa Lokomotive poražena je tri puta na prethodna četiri meča, a svaki put je morala da čestita Uniksu, prvo u ligi, a onda i u četvrtfinalu Evrokupa. Neuspesi protiv "zemljaka" koštali su Jovanovića posla u klubu. 

Srpski stručnjak je dugo godina bio pomoćni trener u Partizanu, da bi posle odlaska Duška Vujoševića u prvom mandatu bio i prvi trener ekipe u periodu od 2010. do 2012. godine i tom prilikom je osvojio dve titule i dva Kupa Radivoja Koraća.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija