• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2019

07:55

TEŠKA SRPSKA NBA NOĆ! Bobi ni da šutne, Bogdan i Bjelica prokockali 28 poena prednosti za 13 minuta

Košarka

TEŠKA SRPSKA NBA NOĆ! Bobi ni da šutne, Bogdan i Bjelica prokockali 28 poena prednosti za 13 minuta

Podeli vest

Veče za zaborav za NBA Srbe... Filadelfija je bila bolja od Šarlota (118:114), a Boban Marjanović nije uspeo da postigne poene. Sakramento Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice poražen je posle drame od ekipe Bruklina 123:121

Džoel Embid nije igrao na ovom susretu za Filu. Očekivalo se da Boban Marjanović dobije više prostora, ipak to se nije desilo. Naš centar odigrao je samo 11 minuta i za to vreme nije uspeo da uputi šut ka košu. Imao je dva skoka i isto toliko asistencija.

Ben Simons je bio najefikasniji sa 28 poena, dok je Redik dodao 27. Na drugoj strani Lemb je meč završio sa 26.

DONEO DENVERU PLEJ-OF, PA STAVIO LOVU U DŽEP! Jokić uzeo novi džak para!

Šta reći za Sakramento? Do minut pred kraj treće deonice vodili su sa 28 poena prednosti. A onda se sve raspalo kao kula od karata.

 

 

Za 13 minuta došlo je do velikog preokreta. Dianđelo Rasel je postigao 27 poena u poslednjoj deonici (44 ukupno), a Kingsi nisu znali šta ih je snašlo. Posle drame u samoj završnici i poena Holisa Džonsa na 0,8 sekundi do kraja, "kralj" je morao da prizna poraz.

Nemanja Bjelica je ponovo bio starter. Na terenu je proveo 28 minuta i zabeležio je dabl-dabl, 14 poena i 10 skokova. Bogdanović je igrao samo 18 minuta, imao je 10 poena, jedan skok i jednu asistenciju.

Ni Srbi nisu imali način da zaustave pad Kingsa.

NBA:

Šarlot - Filadelfija 114:118

Atlanta - Hjuston 105:121

Milvoki - Lejkers 115:101

Minesota - Voriorsi 107:117

Kingsi - Netsi 121:123

Klipersi - Pejsersi 115:109

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija