• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

07:57

(VIDEO) JOKIĆEVA EKSPLOZIJA! Srbin oduvao Grifina, pa ZAKUCAO preko jednog od najboljih NBA centara!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆEVA EKSPLOZIJA! Srbin oduvao Grifina, pa ZAKUCAO preko jednog od najboljih NBA centara!

Podeli vest

Neki novi Nikola Jokić... Denver je pobedio Detroit, a navijači Nagetsa dugo će pamtiti ovaj meč. Ne, nije igra njihovog tima bila toliko sjajna, koliko su svi ostali bez reči posle jednog poteza mladog Somborca

Jokić nije poznat kao igrač koji često zakucava. Jednostavno više voli da na lakši način postigne poene. Ipak, protiv Pistonsa se dogodila eksplozija. Postigao je 23 poena, a jedan koš bio je mnogo drugačiji od svih na tom susretu.

(VIDEO) ODLIČNA NOĆ NBA SRBA! Jokić se igrao sa rivalima, Belom i Bogdanu ne može ništa ni strašni Dončić

Srbin je odigrao leđima protiv Blejka Grifina, oduvao je snažno krilo, a onda se okrenuo i zakucao preko Andre Dramonda! Jedan od najboljih centara NBA završio je na Jokićevom "posteru".

Dugo Nikola nije bio ovako agresivan! Navijači su u transu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija