• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

08:01

(VIDEO) KRAH JOKIĆA I KINGSA, BOBI SE RAZGOROPADIO! "Rampa" za Nikolu u Teksasu, stali Bogdan i Bjelica, nova trojka Marjanovića!

Košarka

(VIDEO) KRAH JOKIĆA I KINGSA, BOBI SE RAZGOROPADIO! "Rampa" za Nikolu u Teksasu, stali Bogdan i Bjelica, nova trojka Marjanovića!

Podeli vest

Denver je kiksnuo i ponovo prepustio Golden Stejtu vodeće mesto u Zapadnoj konferenciji, pošto je poražen u Hjustonu 112:85

Nagetsi su naspram sebe imali izuzetno motivisanog i kvalitetnog protivnika. Ekipa Majka Melouna bila je u prednosti tokom prve četvrtine, ali je u nastavku Hjuston preuzeo kontrolu i predvođen Džejmsom Hardenom, preokrenuo rezultat, poveo i do kraja utakmice bez većih problema sačuvao vođstvo. 

Srpski centar Nikola Jokić zabeležio 16 poena, 8 skokova i 6 asistencija, a Džamal Marej je sa 20 poena bio najefikasniji. 

Foto: AP photo/tanjug

Nikola Jokić

Harden je bio na visini zadatka, meč je završio sa 38 poena i po 6 skokova i asistencija, Erik Gordon je sa 18 poena pratio Hardena, Kapela je ubacio 17 poena.

Boban Marjanović  je jedini Srbin koji se radovao u noći između četvrtka i petka. Filedelfija je savladala Bruklin rezultatom 123:110. U prvoj deonici su 76-ersi su napravili dvocifrenu prednost koju su bez većih problema održavali do kraja meča.

Novom trijumfu Filadelfije kumovao je Džoel Embid sa 39 poena, 13 skokova i 6 asistencija.

Boban Marjanović je imao sjajno veče, opet je ubacio trojku. Odigrao  je 18 minuta i za to vreme je postigao 16 poena uz 3 skoka.

Srpski centar je i na ovom meču pogodio jednu trojku iz dva pokušaja i opet navijače bacio u delirijum.

Sakramento Kingsi doživeli su neprijatan poraz od Nju Orleansa 121:118. Tim iz Nju Orleansa gotovo sve vreme imao prednost, ali su se Kingsi probudili u poslednjoj četvrtini. Vodila se velika borba, međutim, pogodak Rendla na osam sekundi do kraja, rešio je pitanje pobednika. 

U redovima Kingsa  Bogdan Bogdanović je meč završio sa 14 poena, dok se Nemanja Bjelica za osam minuta na terenu nije uposao u strelce, a najraspoloženiji je bio Hild sa 27, a pratio ga je Foks sa 25 poena. Rendl je predvodio Pelikanse do pobede sa 34 poena, a 25 je ubacio Vud. 

 

U obračunu Slovenaca radovao se Goran Dragić. On je zabeležio drugi tripl-dabl u najjačoj ligi sveta u pobedi njegovog Majami Hita nad Dalasom i Dončićem  105:99. 

Slovenački reprezentativac zabeležio je 23 poena uz 12 skokova i 11 asistencija. S druge strane, Luka Dončić je u dresu Dalasa ubacio 19 poena, uz 8 skokova i 7 asistencija. Inače, bio je to poslednji duel Dvejna Vejda i Dirka Novickog koji igraju poslednje sezone.

 

NBA LIGA

Filadelfija - Bruklin 123:110
Detroit  - Orlando 115:98
Njujork - Toronto 92:117
Majami  - Dalas105:99
Milvoki - LA Klipers 128:118
Hjuston - Denver 112:85
Nju Orleans  - Sakramento 121:118
San Antonio - Klivlend  116:110

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Standings provided by Sofascore LiveScore



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija